Antena 3 CNN Actualitate Locale Mărturii cutremurătorare despre angajata CFR ucisă la Timișoara de fostul iubit. O vecină a asistat la crimă: „A apucat să zică doar Florine, ce faci?”

Mărturii cutremurătorare despre angajata CFR ucisă la Timișoara de fostul iubit. O vecină a asistat la crimă: „A apucat să zică doar Florine, ce faci?”

Mărturii cutremurătorare despre angajata CFR ucisă la Timișoara de fostul iubit. O vecină a asistat la crimă: „A apucat să zică doar Florine, ce faci?”
Sursa foto: foto- presslalert.ro
16 Apr 2019   •   23:30

O tânără de 30 de ani, care lucra la o firmă de curățenie din gară, a fost ucisă în Timișoara de fostul iubit. 

Femeia se afla pe o bancă, cu o prietenă, iar la un moment dat fostul ei iubit și-a făcut apariția și a înjunghiat-o de patru ori cu cuțitul, de două ori în zona toracică și de două ori în zona cervicală, fiind atinsă la un plămân și la o arteră. Apoi,  bărbatul s-a făcut nevăzut.

Echipajul SMURD sosit la fața locului nu a mai putut face nimic, potrivit pressalert

O vecină, care a fost martoră, a povestit cum s-a întâmplat totul. Se pare că victima era urmărită de mai multă vreme de bărbatul pe care nu mai dorea să-l vadă.

"Ei s-au desăpărțit, ea lucra la vagoane, aici la CFR. M-a sunat pe mine pe la prânz și mi-a zis, ăla a venit, mă urmărește și e beat. Eu când am venit spre clădire, l-am văzut pe pod. Nici n-am vorbit mult, în 20 de minute a apărut la colț aici, la doi metri de bancă. N-a zis nimic, doar a fugit spre bancă și a înjunghiat-o direct. Ea a apucat să zică doar Florine, ce faci?", a spus vecina

Citiți și Crimă îngrozitoare în depoul Gării de Nord din Timișoara. O femeie a fost înjunghiată mortal. Cine este agresorul (VIDEO)

 

×
Subiecte în articol: crima vecina marturii Timisoara CFR angajata
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close