Antena 3 Actualitate Locale Mărturii revoltătoare făcute de una dintre victimele agresorului din Alexandria: “M-a lovit la spate și am căzut. Apoi a încercat să mă violeze"

Mărturii revoltătoare făcute de una dintre victimele agresorului din Alexandria: “M-a lovit la spate și am căzut. Apoi a încercat să mă violeze"

18 Noi 2019   •   10:19
Mărturii revoltătoare făcute de una dintre victimele agresorului din Alexandria: “M-a lovit la spate și am căzut. Apoi a încercat să mă violeze" foto- Pexels

Una dintre victimele agresorului din Alexandria, o femeie de 37 de ani atacată în scara de bloc, a povestit experiența traumatizantă prin care a trecut. 

Două femei au fost bătute crunt şi jefuite în mai puţin de o oră, în Alexandria. 

Agresorul sau agresorii nu au fost încă identificaţi. Există un cerc de suspecți. Mai multe persoane au fost audiate. 

“M-a lovit la spate și am căzut. După aia a încercat să mă violeze. Mi-a târât capul pe organele genitale, dar am scăpat ușor în sensul în care i-am spus: “Lasă-mă! Lasă-mă! Îți dau ce vrei tu!”. Atunci mi-a luat portofelul și mi-a dat drumul la mâini și am putut să fug. Am ajuns acasă. Am ajuns aici la ușă, m-a văzut băiețelul prima dată și apoi m-au văzut și ei, părinții. Erau foarte speriați și s-au dus la o vecină și au rugat-o să sune la 112 că ei erau foarte speriați. Foarte speriați”, a spus femeia.

“M-a lovit și aici la creștet și aici, în partea asta, vânătaia de aici… mă doare destul de rău, dar… Față de femeia cealaltă care este la București în stare gravă, pot spune că Slavă Domnului am scăpat. Pur și simplu.. era și așa… obsedat sexual. La un moment dat a văzut și niște gesturi nefirești la el, când s-a apropiat de el, dar nu credea că se ia de ea. Și ea a trecut pe lângă el și a atacat-o la fel ca și pe mine, în spate. Ne-a lovit în spate. Ne-a lovit în cap. Așa a lovit-o și pe ea. Am impresia că spre deosebire de mine, ea a ripostat. A fost mai agresiv… Am înțeles că a lovit-o cu picioarele. A lovit-o cu picioarele până când aproape că a desfigurat-o. Ne-am întâlnit la spital. Am înțeles că e în stare gravă”, a mai povestit victima la RTV. 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close