Antena 3 CNN Actualitate Locale "Avem 15 ore de când stăm aici. Au venit la noi cu un corn la cinci persoane": Mărturiile șoferilor blocați cu mașinile în zăpadă, pe drumurile din Moldova

"Avem 15 ore de când stăm aici. Au venit la noi cu un corn la cinci persoane": Mărturiile șoferilor blocați cu mașinile în zăpadă, pe drumurile din Moldova

Codul roşu de viscol şi ninsori a paralizat nordul Moldovei. Sute de oameni au rămas blocaţi pe drumurile înzăpezite, iar unii șoferi au început să posteze mesaje pe rețelele sociale prin care cer ajutorul autorităților.

de Mia Lungu    |    06 Apr 2023   •   10:53

Mărturiile oamenilor blocați cu mașinile în nămeți au început să curgă pe rețelele de socializare. Unii dintre ei povestesc că stau cu mașina în zăpadă încă de ieri, fără provizii și fără ajutor de la autorități.

"Avem 15 ore de când stăm aici și nu se face nimic. Sunăm la 112 încontinuu de aseară și ni se spune că sunt pe teren. Au venit la noi cu un corn la cinci persoane. Asta e bătaie de joc.", a povestit un tânăr din Botoșani, pe Facebook.

Situaţia este dramatică în judeţul Botoşani. 424 de oameni care au rămas înzăpeziţi au fost salvaţi de autorităţi.

Peste 750 de apeluri au fost înregistrate la 112 în ultimele ore, iar pompierii au intervenit de urgenţă.

Pentru că situaţia se agavează de la o oră la alta, şi militarii au fost scoşi pe drumuri pentru a interveni.

×
Subiecte în articol: şoferi masini zapada drumuri Moldova marturii
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close