Antena 3 CNN Actualitate Locale O vânzătoare din Rovinari construieşte case pentru săraci, după ce fiica ei a supravieţuit unui accident cumplit

O vânzătoare din Rovinari construieşte case pentru săraci, după ce fiica ei a supravieţuit unui accident cumplit

O vânzătoare din Rovinari si-a facut un scop din ajutorarea altor familii sarace. După ce fiica ei a supravieţuit în mod miraculos unui accident rutier, femeia a considerat că trebuie să întoarcă binele pe care l-a primit. De atunci, a înfiinţat o asociaţie care a uşurat şi înfrumuseţat viaţa unor oameni amarâţi.

O vânzătoare din Rovinari construieşte case pentru săraci, după ce fiica ei a supravieţuit unui accident cumplit
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
03 Feb 2020   •   13:06

Ajutorul pe care îl oferă, fără să i se ceară, e promisiunea pe I-a făcut-o lui Dumnezeu, când fiica ei a supravieţuit unui accident rutier grav.

De doi ani, Cristina Lia munceşte ca să împartă banii câştigaţi celor aflaţi în nevoie. Din salariul ei de vânzătoare la un fast food din Rovinari, Cristina a renovat din temelii casa unei familii cu şapte copii.

 ''Atunci când lucrezi cu Dumnezeu, nu există timp şi orice e posibil. Cazurile au venit spre noi. Din cauza asta spun că Dumnezeu cumva ni le trimite, pentru că nu am mers din poartă în poartă'', a spus Cristina Lia.

Cristina a construit case cu mâinile goale, a ajutat copii bolnavi, a strâns bani pentru bursa unui student eminent şi a donat aparatură nouă Centrului de Transfuzii din Târgu-Jiu. O îmbrăţişare de mulţumire e tot ce îşi doreşte.

Când cazurile care necesitau ajutor s-au înmulţit, Cristina Lia a înfiinţat o Asociaţie, împreună cu şapte prieteni. A numit-o Glasul Sufletului, pentru că tot ce face porneşte din suflet.

''Suntem nişte oameni datori lui Dumnezeu. Şi atât'', spune femeia.

În zilele când nu lucrează la fast food, Cristina organizează concerte caritabile pentru strângere de fonduri şi adună în jurul ei zeci de voluntari. Bucuria oamenilor cărora le schimbă viaţa e semn că misiunea ei trebuie să meargă mai departe.

Mărturisirile emoţionante făcute de vânzătoarea care construieşte case pentru săraci

 

 

×
Subiecte în articol: saraci case cristina lia vanzatoare
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close