Antena 3 CNN Actualitate Locale Mascaţii din Alba au descins în Cisnădie pentru a salva 13 păuni furaţi de la o fermă din Aiud

Mascaţii din Alba au descins în Cisnădie pentru a salva 13 păuni furaţi de la o fermă din Aiud

Mascaţii din Alba şi poliţiştii de Investigaţii Criminale din Aiud au descins în Cisnădie, în locuinţa unui bărbat care furase 13 păuni de la o fermă din Aiud.

Mascaţii din Alba au descins în Cisnădie pentru a salva 13 păuni furaţi de la o fermă din Aiud
Sursa foto: Hepta | Abaca Press / Himanshu Sharma/ABACA
de Alin Tarnovschi    |    21 Aug 2021   •   12:20

Un bărbat din judeţul Sibiu a furat 13 păuni, în valoare de 10.000 de lei, de la o fermă din municipiul Aiud, profitând de faptul că volierele în care erau crescuţi nu erau asigurate, a informat, astăzi, 21 august, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Potrivit comunicatului de presă, poliţiştii de investigaţii criminale din Aiud au identificat, vineri, un bărbat de 49 de ani, din Cisnădie, bănuit de săvârşirea unui furt.

Fapta fusese sesizată Poliţiei în dimineaţa zilei de 17 august, atunci când bărbatul a reuşit să fure cei 13 păuni din ferma din Aiud.

"Se pare că, în noaptea de 16/17 august, acesta ar fi sustras 13 păuni, în valoare de 10.000 de lei, de la proprietarul unei ferme din municipiul Aiud, profitând de faptul că volierele în care erau crescuţi nu erau asigurate", se menţionează în comunicatul IPJ Alba.

Poliţiştii din Aiud, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au făcut o percheziţie la domiciliul bărbatului din Cisnădie, context în care păsările au fost recuperate şi restituite proprietarului.

×
Subiecte în articol: Aiud cisnadie IPJ Alba
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close