Antena 3 CNN Actualitate Locale Mascaţii au scos cu forţa un bărbat dintr-un apartament din Alexandria, după ce o tânără a căzut de la etaj

Mascaţii au scos cu forţa un bărbat dintr-un apartament din Alexandria, după ce o tânără a căzut de la etaj

Este anchetă la Alexandria, după ce o femeie a căzut de la etajul cinci al unui bloc şi a ajuns în stare gravă la spital. 

Mascaţii au scos cu forţa un bărbat dintr-un apartament din Alexandria, după ce o tânără a căzut de la etaj
Sursa foto: explozivnews24
de Ana Ciuvică    |    10 Aug 2023   •   12:20

Oamenii legii au intervenit în forţă, pentru că în apartament era un bărbat. Acesta a fost ridicat şi dus la audieri. 

Din primele informaţii, este vorba despre o femeie de 31 de ani care ar fi căzut joi dimineaţă de la etajul cinci al blocului.

Poliţiştii iau in calcul în acest moment toate variantele, pentru că în momentul în care a avut loc accidentul, în apartamentul din care a căzut femeia se afla un bărbat.

Deocamdată nu se ştie care era relaţia dintre cei doi, însă surse din anchetă spun că amândoi erau cunoscuţi ca fiind consumatori de droguri.

Din câte se pare, atât el cât şi victima erau consumatori de droguri. 

Femeia nu a putut fi audiată, fiind la spital în stare gravă.

"În ziua de 10 august a.c., ora 08.41, Poliţia Municipiului Alexandria a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o persoană s-a aruncat de la etajul unui bloc pe strada Dunării, din Alexandria.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Poliției Municipiului Alexandria. În fața unui bloc, a fost găsită o femeie, de 31 de ani, din Municipiul Alexandria, care era cazută pe asfalt şi i se acordau îngrijiri medicale.

Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că aceasta s-a aflat, în noaptea de 9 spre 10 august, în apartamentul unui bărbat, în vârstă de 26 de ani, împreună cu acesta.

S-a pătruns în locația menționată prin forțarea uşii de acces, a fost depistat bărbatul, fiind condus la sediul Poliției, pentru cercetări.

Femeia a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În prezent, se efectuează cercetarea la fața locului, fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală", a transmis Poliţia Teleorman.

×
Subiecte în articol: cazut de la etaj alexandria droguri
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close