Antena 3 CNN Actualitate Locale Maseur din Băile Felix, arestat după ce și-a atins clientele în zonele intime pe motiv că nu vede bine

Maseur din Băile Felix, arestat după ce și-a atins clientele în zonele intime pe motiv că nu vede bine

Un maseur din Băile Felix a fost arestat după ce mai multe cliente l-au acuzat că le-a pipăit în timpul recuperării medicale de la spitalul din localitate. Bărbatul a spus că are probleme cu vederea.

Maseur din Băile Felix, arestat după ce și-a atins clientele în zonele intime pe motiv că nu vede bine
Sursa foto: Facebook | Mircea Cornel Bratosin
de Ioana Mircea    |    07 Dec 2022   •   20:02

Mircea Cornel Bratosin, asistent medical balneofizioterapeut la Departamentul Masaj din cadrul Spitalului de Recuperare din Băile Felix, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru agresiune sexuală în formă continuată.

Cinci femei au acuzat că, în timpul procedurilor medicale, bărbatul a ajuns cu mâinile în zonele lor intime.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea. Dispune arestarea preventivă a inculpatului B.M.C. cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală în formă continuată, totul cu aplicare art. 38 al. 1 C.p.. pe o durată de 30 de zile, de la data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă emis în baza prezentei încheieri”, se arată în minuta instanței.

Femeile au spus că au fost agresate în mai multe rânduri. Unele dintre ele au susținut că bărbatul le-a pus mâna pe sâni. În fața anchetatorilor, el a susținut că le-a atins pe femei în anumite zone pentru că are probleme de vedere. Același lucru l-a declarat și o polițistă, pacientă a Spitalului Clinic de Recuperare din Băile Felix, potrivit bihon.ro.

×
Subiecte în articol: Băile Felix maseur agresiune sexuala
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close