Antena 3 CNN Actualitate Locale Mașină filmată în timp ce merge pe contrasens pe autostrada A3. Poliția îl caută pe șofer

Mașină filmată în timp ce merge pe contrasens pe autostrada A3. Poliția îl caută pe șofer

Polițiștii din Cluj au început o anchetă după ce un șofer aflat la volanul unui autoturism VW Golf, înmatriculat în județul Satu Mare, nu a ținut cont de regulile de circulație și a mers pe contrasens pe breteaua de coborâre de pe autostrada A3 Transilvania.

Mașină filmată în timp ce merge pe contrasens pe autostrada A3. Poliția îl caută pe șofer
Sursa foto: portalsm.ro
de Claudia Popovici    |    27 Iul 2021   •   18:48

„În urma imaginilor apărute în spațiul public referitoare la un autoturism care circula pe contrasens pe breteaua de coborâre de pe autostrada A3 Transilvania, polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostradă s-au sesizat din oficiu, în cauză fiind efectuate verificări în vederea identificării conducătorului auto și luării măsurilor legale față de acesta”, anunță IPJ Cluj.

Șoferul ar fi fost filmat marți, în Nădășelu, județul Cluj. Șoferul unui autoturism din Satu Mare a intrat în sensul giratoriu, însă la ieșire s-a încadrat pe celălalt sens de mers și a ajuns direct pe contransens, notează presa locală.

„Filmarea este de azi, ieșire de pe autostradă. Nu pot înțelege oamenii ăștia”, este mesajul care însoțește postarea de pe un grup Facebook.

Incident similar surprins şi pe o autostradă din Ungaria.

Un român a fost surprins joi, 22 iulie, mergând pe contrasens, pe autostrada M2 din Ungaria, dinspre Budapesta. Polițiștii l-au urmărit pe românul care punea în pericol traficul de pe autostradă. Aceștia l-au prins la kilometrul 73, pe banda de urgență.

Românul a declarat că a avut o urgență. Se pare că acesta a plecat dintr-o parcare unde l-a lăsat, din neatenție, pe un membru al familiei. Așadar acesta a vrut să se întoarcă rapid pentru a-și recupera ruda.

Șoferul a fost testat cu alcooltestul și se pare că nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Poliția l-a amendat cu 100.000 HUF, echivalentul a 1.368 de lei și l-a ajutat pe român să își recupereze ruda.

 

×
Subiecte în articol: autostrada A3 contrasens sofer masina VW Golf
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close