Antena 3 CNN Actualitate Locale Un nou tip de infracţiuni cu automobile: O mașină închiriată a fost dezmembrată pentru a fi vândută bucată cu bucată

Un nou tip de infracţiuni cu automobile: O mașină închiriată a fost dezmembrată pentru a fi vândută bucată cu bucată

O firmă de închirieri auto a rămas fără unul dintre autoturismele din dotare, după ce doi bărbați au dezmembrat mai multe piese, cu scopul de a le comercializa.

Un nou tip de infracţiuni cu automobile: O mașină închiriată a fost dezmembrată pentru a fi vândută bucată cu bucată
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Oct 2023   •   17:28

Polițiștii din Buzău au fost sesizați, pe 9 octombrie, în legătură cu autovehiculul închiriat, care fusese abandonat pe o stradă din comuna Goldeanu Sărat.

"În timp ce își desfășurau activitățile de serviciu, în data de 9 octombrie a.c., polițiștii au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că pe o stradă din Glodeanu Sărat se află un autoturism abandonat.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că autoturismul aparține unei societăți comerciale din București, cu obiect de activitate închirierea autoturismelor”, transmite IPJ Buzău.

În urma investigațiilor, polițiștii au descoperit că bărbatul care a închiriat autoturismul de la agentul economic, un bucureştean de 45 de ani, ar fi oferit maşina spre utilizare altor două persoane, doi bărbaţi de 24 și 42 de ani, tot din București.

Citește și: Gălățean reţinut pentru că și-a amenințat fosta iubită cu sabia şi i-a maltratat animalele

Ulterior, cei doi indivizi de 24 și 42 de ani s-au deplasat cu mașina în comuna buzoiană Glodeanu Sărat, unde au dezmembrat mai multe piese de caroserie și electrice, cu scopul de a le comercializa.

Prejudiciul, în valoare de peste 15.000 de euro, a fost recuperat în totalitate și predat firmei vătămate.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz de încredere pentru stabilirea întregii activități infracționale a bănuiților, potrivit adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: dezmembrări auto masina Buzau
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close