Antena 3 CNN Actualitate Locale Mașină lovită de tren pe calea ferată, la Covasna. Șoferul a reușit să scape cu viață și a fost amendat

Mașină lovită de tren pe calea ferată, la Covasna. Șoferul a reușit să scape cu viață și a fost amendat

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, care a scăpat cu viaţă după ce maşina în care se afla a fost lovită de un tren în apropierea localităţii Lemnia, a fost amendat de poliţişti.

Mașină lovită de tren pe calea ferată, la Covasna. Șoferul a reușit să scape cu viață și a fost amendat
05 Feb 2020   •   16:15

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna, bărbatul a declarat că a acţionat pedala de frână când s-a apropiat de trecerea la nivel cu calea ferată, dar maşina nu s-a oprit.

"În data de 4 februarie, în jurul orelor 17,00, poliţiştii posturilor de poliţie Ojdula şi Lemnia au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că în localitatea Lemnia, pe un drum comunal, un autoturism a fost lovit de un vehicul feroviar pe trecerea la nivel cu calea ferată. Deplasându-se la faţa locului poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă. Aceştia au identificat un bărbat în vârstă de 32 de ani care a declarat faptul că în timp ce conducea un autoturism în proximitatea trecerii la nivel cu calea ferată, în momentul în care a acţionat pedala de frână, maşina nu s-a mai oprit, moment în care a fost lovit de un tren care circula pe calea ferată. Din accident au rezultat numai pagube materiale, iar conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", se arată într-un comunicat de presă al IJP Covasna, remis miercuri AGERPRES.

Bărbatul a fost examinat de către un echipaj medical şi a refuzat internarea, motivând că nu a suferit nici o leziune.

În urma incidentului, şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 2.900 de lei şi 6 puncte de penalizare, se mai precizează în comunicatul IJP Covasna.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: lemnia Covasna
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close