Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi copii şi trei adulţi au fost răniţi după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren la Rădăuţi

Doi copii şi trei adulţi au fost răniţi după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren la Rădăuţi

Accidentul a avut loc marţi după-amiază. Un autoturism în care se aflau doi copii şi trei adulţi a intrat în coliziune cu trenul Suceava-Putna, în localitatea Rădăuţi, judeţul Suceava.

Doi copii şi trei adulţi au fost răniţi după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren la Rădăuţi
Sursa foto: Newsbucovina.ro
de Claudia Popovici    |    29 Iun 2021   •   21:01

Potrivit presei locale, la faţa locul au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Rădăuți cu modulul SMURD (autospeciala de descarcerare+ambulanță B2), cu sprijinul unui echipaj de Ambulanță Județean.

Din fericire niciunul din cei cinci pasageri ai autoturismului nu a rămas încarcerat. Ei au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Un accident similar a avut loc în weekend şi pe magistrala 700 de cale ferată București-Urziceni, acolo unde traficul feroviar a fost întrerupt, după ce un tren a lovit o mașină. Din păcate, impactul a fost fatal pentru şofer.

Un alt accident feroviar a avut loc şi lângă localitatea Buşag, județul Maramureș. Un bărbat a rămas încarcerat după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de tren. Şoferul, un tânăr de 20 de ani, a fost găsit conștient, iar după ce a fost descarcerat a fost transportat la spital.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: accident feroviar copii Radauti
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close