Antena 3 CNN Actualitate Locale O mașină cu mai mulți pasageri a luat foc, în urma unui accident, pe un drum european din Botoșani

O mașină cu mai mulți pasageri a luat foc, în urma unui accident, pe un drum european din Botoșani

A fost panică pe un drum din județul Botoșani, după ce o mașină, în care se aflau mai mulți pasageri, a luat foc, în urma unui accident.

O mașină cu mai mulți pasageri a luat foc, în urma unui accident, pe un drum european din Botoșani
de Cătălin Onofrei    |    Ioana Mircea    |    30 Ian 2024   •   10:40

O mașină a luat foc în această dimineață, la scurt timp după ce șoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă și s-a izbit de un mal de pământ.

Incidentul a avut loc pe Drumul European ce leagă Botoșani de Târgu Frumos, în pădurea din dreptul localității Zăicești.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe imagini cu mașina în flăcări.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Apelul la 112 a venit rapid după producerea incidentului, când autoturismul marca Opel a fost cuprins de flăcări. La fața locului, echipajele de intervenție au găsit două victime, ambele conștiente.

Citește și: Incendiu puternic la depozitul unei fabrici de alimente, în Timiș. Zeci de pompieri intervin la fața locului

O femeie a reușit să iasă singură din mașină, fiind conștientă, însă prezentând un traumatism facial în urma impactului.

Două echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani au intervenit prompt, reușind să stingă flăcările și să prevină producerea unei explozii care ar fi putut agrava situația deja tensionată.

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close