Antena 3 CNN Actualitate Locale Maşină de pompieri, implicată într-un incident rutier în drum spre o casă care luase foc | Doi ofiţeri au fost răniţi

Maşină de pompieri, implicată într-un incident rutier în drum spre o casă care luase foc | Doi ofiţeri au fost răniţi

O autospecială de stingere, care se deplasa la o misiune pentru stingerea unui incendiu în comuna Plăieșii de Jos, Harghita, a fost implicată într-un incident rutier și a părăsit partea carosabilă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Noi 2022   •   15:21

Din primele informații sunt două cadre militare ce acuză probleme medicale. În acest moment sunt acordate îngrijiri medicale la locul evenimentului. 

Spre locul intervenției s-au deplasat iniţial trei cadre din Grupa operativă. Acum intervin două echipaje SAJ. Cei doi subofițeri sunt conștienți, starea lor este stabilă și vor fi transportați la spital pentru investigații de specialitate.

Autospeciala este avariată și va fi tractată

Autospeciala intervenea pentru stingerea unui incendiu la o casă de locuit din comuna Plăieșii de Jos, sat Iacobeni.

Maşina pompierilor ar fi fost lovită în partea dreaptă de o altă maşină şi a părăsit partea carosabilă în urma impactului.

ISU Harghita transmite că intervenția la incendiu nu este afectată, "întrucât la fața locului au fost alocate mijloacele tehnice necesare gestionării cu eficiență a misiunii de răspuns".

×
Subiecte în articol: maşină de pompieri
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close