Antena 3 CNN Actualitate Locale O mașină de pompieri care se deplasa spre un incendiu s-a răsturnat în Bistrița-Năsăud. Trei pompieri au fost răniți

O mașină de pompieri care se deplasa spre un incendiu s-a răsturnat în Bistrița-Năsăud. Trei pompieri au fost răniți

O autospecială care se deplasa la un incendiu s-a răsturnat, iar trei pompieri au fost răniți ușor, anunță ISU Bistrița-Năsăud.

O mașină de pompieri care se deplasa spre un incendiu s-a răsturnat în Bistrița-Năsăud. Trei pompieri au fost răniți
Sursa foto: bistriteanul.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Mar 2023   •   19:07

Împrejurările producerii evenimentului sunt în curs de stabilire de către organele abilitate.

La intervenția pentru care au fost solicitați au fost direcționate imediat alte resurse de la Secția de Pompieri Năsăud (echipaje de stingere și echipaj de descarcerare), precum și echipaje medicale SMURD și SAJ pentru acordarea asistentei medicale celor trei colegi", anunță ISU Bistrița-Năsăud.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citiţi şi: Incendiu puternic în Braşov. O casă a fost mistuită de flăcări, iar proprietarul a fost mușcat de câinele panicat

Cei trei pompieri militari prezintă traumatisme minore și primesc asistență medicală la locul accidentului. Ei prezintă traumatisme și leziuni care nu le pun viața în pericol.

Pompierii mergeau la incendiul izbucnit în localitatea Ilva Mică

"Incendiul a fost localizat la nivelul anexelor gospodăreşti, casa de locuit a fost protejată. Se lucrează pentru lichidarea tuturor focarelor", a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Polițiștii anunță că testarea cu aparatul etilotest a șoferului, de 34 de ani, a indicat faptul că acesta nu se afla sub influența alcoolului.

×
Subiecte în articol: incendiu pompieri Bistriţa-Năsăud
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close