Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi oameni au murit după ce maşina lor s-a răsturnat pe DN 5, în Giurgiu

Doi oameni au murit după ce maşina lor s-a răsturnat pe DN 5, în Giurgiu

O maşină cu şase persoane s-a răsturnat, marţi, pe DN 5, în judeţul Giurgiu, toate având nevoie de îngrijiri medicale. Două dintre victime au murit.

Doi oameni au murit după ce maşina lor s-a răsturnat pe DN 5, în Giurgiu
Sursa foto: ISU Giurgiu
de Silvia Preda    |    01 Noi 2022   •   20:22

"Din nefericire, manevrele de resuscitare nu au avut rezultat. Echipajul SAJ a declarat decesul celor două persoane aflate în stop cardio-respirator”, a transmis, ISU Giurgiu.  

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu au precizat că persoanele decedate sunt un bărbat în vârstă de 34 de ani, care se afla la volanul autovehiculului, şi o femeie în vârstă de 35 de ani.

"În această seară, poliţiştii rutieri din cadrul IPJ Giurgiu au fost sesizaţi, prin apel 112, despre producerea unui eveniment rutier, în care a fost implicat un autoturism, pe DN 5, în afara localităţii Plopşoru, pe sensul de mers Bucureşti-Giurgiu. În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat decesul conducătorului auto, un bărbat de 34 de ani, din municipiul Ploieşti, judeţul Prahova, şi a unei pasagere, o femeie de 35 de ani, din comuna Ulmeni, judeţul Călăraşi", a informat IPJ Giurgiu.

Doi morţi şi patru răniţi după ce un autoturism s-a răsturnat pe DN 5, la Plopşoru

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni şi Detaşamentului Giurgiu, cu autospeciala pentru transport personal şi victime multiple, o descarcerare, o autospecială de stingere şi trei ambulanţe SAJ.  

Patru dintre persoanele din autovehicul au fost preluate de echipajele medicale şi transportate la spital.

Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenţia echipajelor specializate. 

×
Subiecte în articol: accident Giurgiu morti
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close