Antena 3 CNN Actualitate Locale Maşină străpunsă complet de o balustradă într-un grav accident în Peretu, Teleorman

Maşină străpunsă complet de o balustradă într-un grav accident în Peretu, Teleorman

O maşină în care se aflau trei oameni a fost străpunsă complet de o balustradă, într-un grav accident produs în localitatea Peretu din judeţul Teleorman.

Maşină străpunsă complet de o balustradă într-un grav accident în Peretu, Teleorman
Sursa foto: ISU Teleorman
de Georgiana Adam    |    18 Apr 2024   •   08:03

Accidentul s-a produs, în această dimineaţă, în jurul orei 04.00, pe raza localităţii Peretu din judeţul Teleorman. În maşină se aflau doi bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 43 şi 57 de ani.

Şoferul a scăpat maşina de sub control, iar aceasta a lovit o balustradă care a străpuns autovehiculul dintr-o parte în cealaltă.

Efectiv, bucata metalică a străpuns maşina prin motor şi a ieşit prin portbagaj.

În galeria foto de mai jos puteţi găsi mai multe imagini de la locul accidentului din Peretu, judeţul Teleorman

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"În jurul orei 04.00, pe raza localității Peretu s-a produs un eveniment rutier rezultat cu trei victime, dintre care doi bărbaţi și o femeie, cu vârste cuprinse între 43 și 57 de ani.

Pentru gestionarea acestei situații de urgență, la fața locului au acționat două echipaje de pompieri, din cadrul Detașamentului Roșiorii de Vede, cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD și două echipaje medicale ale SAJ Teleorman.

Persoanele rănite, conștiente și cooperante, cu diferite traumatisme, au primit primul ajutor calificat și au fost transportate la spital.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor P.S.I., iar cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări", se arată într-un comunicat al ISU Teleorman.

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close