Antena 3 CNN Actualitate Locale O maşină cu volan pe dreapta s-a rupt în două, într-un accident mortal la Rădăuţi

O maşină cu volan pe dreapta s-a rupt în două, într-un accident mortal la Rădăuţi

O maşină cu volan pe dreapta s-a rupt în două în urma unui accident mortal produs, astăzi, pe o stradă din Rădăuţi, judeţul Suceava.

O maşină cu volan pe dreapta s-a rupt în două, într-un accident mortal la Rădăuţi
Sursa foto: Antena 3
de Paul Ciurari    |    12 Apr 2022   •   12:53

Potrivit primelor informaţii, în accident au fost implicat două maşini, iar una dintre acestea, un Audi cu volan pe dreapta, s-a rupt în două în urma impactului devastator.

Cinci persoane ar fi fost implicate în accidentul din Rădăuţi, iar trei dintre victime sunt inconştiente. Medicii au anunţat că pentru una dintre victime nu s-a mai putut face nimic, astfel că aceasta a fost declarată decedată.

Alte două persoane, aflate în stare foarte gravă, au fost transportat de urgenţă la spital. De asemenea, alte două persoane au refuzat transportul la spital.

Accidentul s-a produs după ce un tânăr aflat la volanul unui Audi cu volan pe dreapta a intrat în depășirea unei coloane de mașini. În timpul depășirii periculoase și total inoportune, șoferul a tras de volan pentru a evita altă mașină.

Intrat în derapaj, autoturismul Audi s-a lovit atât de puternic de un stâlp de beton încât mașina s-a rupt în două.

Pompierii militari de la Rădăuți au găsit la fața locului scene de coșmar. Toți cei trei tineri din Audi erau proiectați în afara mașinii, în stare de inconștiență. Unul a fost declarat decedat la fața locului în timp ce ceilalți doi au fost urcați în ambulanțe și transportați la Spitalul Județean Suceava, cu leziuni foarte grave.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 12.30, pe strada Putnei din Rădăuți, zona de ieșire din municipiu spre Gălănești.

Conform primelor informații ale polițiștilor rutieri, tânărul care conducea autoturismul Audi înmatriculat în România, dar cu volan pe dreapta, a intrat în depășirea unei coloane de vehicule poziționată în spatele unui autoturism MiniCooper condus de o femeie care se angajase într-un viraj la stânga, pe o stradă secundară.

În timp ce se afla în depășire, pentru a evita coliziunea cu acel Cooper, șoferul a virat stânga, intrând direct și în mare viteză într-un stâlp.

×
Subiecte în articol: accident Radauti
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close