Antena 3 CNN Actualitate Locale Mătușa copilului rănit cu un glonț, din greșeală, de un polițist, în județul Tulcea: ”Părinții au fost șocați maxim. Copilul a venit acasă spunând că a fost împușcat”

Mătușa copilului rănit cu un glonț, din greșeală, de un polițist, în județul Tulcea: ”Părinții au fost șocați maxim. Copilul a venit acasă spunând că a fost împușcat”

Copilul de 13 ani rănit de un glonț care a ricoșat dintr-un stâlp, ieri, în județul Tulcea, a găsit puterea să se ridice în picioare după accident și să meargă până acasă, acolo unde părinții au fost șocați când au văzut în ce stare se află.

Mătușa copilului rănit cu un glonț, din greșeală, de un polițist, în județul Tulcea: ”Părinții au fost șocați maxim. Copilul a venit acasă spunând că a fost împușcat”
Sursa foto: Pixabay
de Adelina Miron    |    12 Dec 2021   •   18:13

Mătușa copilului a povestit pentru Antena 3 cum s-a întâmplat totul și a oferit detalii despre starea de sănătate a minorului.

Copilul, care a fost rănit ieri de un glonț care a ricoșat în timp ce un echipaj de poliție urmărea un șofer fugar, este acum internat la Terapie Intensivă și se află în stare stabilă.

„Medicii susțin că este în afara oricărui pericol. Cât se poate de bine după ce a ajuns la spital cu un glonț în burtică. Părinții au fost șocați maxim, mai ales că copilul a venit acasă pe picioarele spunând ”mami, tati, cred că am fost împușcat”. Au sunat la 112, li s-a recomandat să aștepte salvarea. L-au transportat la Măcin în primă fază, după care a fost transportat la Galați pentru o operație de urgență. Acolo au văzu că glonțul este încă în burtică și se temeau de ce e mai rău. Acum este în Terapie Intensivă, va sta câteva zile acolo sub observație”, a spus mătușa copilului, pentru Antena 3.

Incidentul s-a întâmplat ieri, în jurul orei 17.50, pe o stradă din comuna Turcoaia, judeţul Tulcea. Un şofer fugar, care nu oprise la semnalele unor poliţişti, şi-a abandonat maşina după urmărire şi a încercat să se ascundă.

În acel moment, unul dintre agenţi a scos pistolul şi a tras zece focuri de armă. Unul dintre gloanţe a ricoşat dintr-un stâlp în abdomenul copilului care se plimba cu bicicleta.
 

×
Subiecte în articol: impuscat copil politist Tulcea
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close