Antena 3 CNN Actualitate Locale Mătuşa şi unchiul fetiţei din Galaţi, care a fost ucisă de propria mamă, au fost reţinuţi de Poliţie

Mătuşa şi unchiul fetiţei din Galaţi, care a fost ucisă de propria mamă, au fost reţinuţi de Poliţie

Poliţia a făcut noi reţineri în cazul fetiţei de 9 ani din Galaţi, care a fost torturată şi omorâtă de mama ei. Mătuşa si unchiul fetiţei au fost ridicaţi de oamenii legii şi dau explicaţii despre orori, mai ales că locuiau în aceeaşi casă.

de Gabi Vlad    |    14 Feb 2024   •   11:21

Mătuşa şi unchiul fetiţei, adică fratele mamei, au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi sunt acuzaţi de complicitate la omor şi complicitate la rele tratamente aplicate minorului. Cei doi vor fi prezentaţi, astăzi, în faţa instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

Între timp, Corpul de Control este trimis la Galaţi pentru a vedea dacă angajatii DGASPC au ştiut despre chinul prin care treceau fetiţa ucisă şi surorile ei de 3 si 7 ani.

Potrivit unor surse, fratele mamei criminale şi soţia sa, care locuiau în acelaşi apartament cu fetiţa de 9 ani şi mama acesteia, ştiau despre drama prin care trecea fetiţa de 9 ani şi surorile ei mai mici. Mai mult, cei doi sunt acuzaţi că au asistat la bătăile crunte şi nu au făcut nimic.

Totodată, cei doi ar fi minţit la Poliţie, după ce nepoata lor a fost omorâtă, că nu erau acasă când s-a întâmplat tragedia. Pentru faptele lor, cei doi riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 15 la 25 de ani.

×
Subiecte în articol: Galați IPJ Galaţi DGASPC Galaţi
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close