Antena 3 CNN Actualitate Locale Medic încătușat pe stradă, la Târgu-Mureş. Ce i-ar fi făcut unui poliţist - VIDEO

Medic încătușat pe stradă, la Târgu-Mureş. Ce i-ar fi făcut unui poliţist - VIDEO

Medic încătușat pe stradă, la Târgu-Mureş. Ce i-ar fi făcut unui poliţist - VIDEO
Sursa foto: Foto: pixabay.com
20 Sep 2017   •   19:35

Cardiologul Benedek Imre, de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu-Mureş a fost încătuşat pe stradă, miercuri, şi este cercetat pentru ultraj, după ce ar fi împins un poliţist rutier, care l-a depistat în trafic, pe medic, cu asigurarea auto expirată.

Surse judiciare au declarat, miercuri seara, că procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş au deschis un dosar penal pentru ultraj, după ce un poliţist a fost împins de către un şofer.

Aceleaşi surse au confirmat că de anchetă este vizat renumitul medic cardiolog Benedek Imre, fostul şef al Secţiei Cardiologie de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu-Mureş, care a fost încătuşat pe stradă.

 „A ultragiat un poliţist. Ar fi exercitat acte de violenţă, ar fi împins, bruscat un poliţist. A fost încătuşat şi imobilizat. Asigurarea maşinii îi era expirată şi trebuiau să-i fie indisponibilizate numerele”, potrivit unor surse judiciare.

Medicul şi poliţistul sunt audiaţi, miercuri seara, iar procurorii vor stabili circumstanţele exacte în care s-a produs incidentul.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: medic politist

ȘTIRI

Greva profesorilor continuă pe termen nelimitat! Oferta Guvernului a fost respinsă

Parteneri
Horoscop 31 mai 2023. Berbecii sunt ambiţioşi, Peștii au parte de multe surprize
x close