Antena 3 CNN Actualitate Locale Un medic din Mediaș, dat dispărut în urmă cu două săptămâni, a fost găsit mort într-o pădure. A lăsat un bilet de adio pentru fiul său

Un medic din Mediaș, dat dispărut în urmă cu două săptămâni, a fost găsit mort într-o pădure. A lăsat un bilet de adio pentru fiul său

Medicul Ştefan Budai din Mediaş a fost dat dispărut la finalul lunii aprilie. Vineri, 6 mai, acesta a fost găsit mort într-o pădure din localitatea Ciurila, judeţul Cluj.

Un medic din Mediaș, dat dispărut în urmă cu două săptămâni, a fost găsit mort într-o pădure. A lăsat un bilet de adio pentru fiul său
Sursa foto: IPJ Cluj
de Andreea Ştefan    |    07 Mai 2022   •   18:06

O tânără în vârstă de 26 de ani, care își plimba câinele, vineri, în pădurea din Ciurila, judeţul Cluj, a fost cea care a făcut descoperirea macabră.

Cadavrul unui bărbat zăcea pe o alee, iar lângă el se afla o sticlă cu apă. Imediat femeia a sunat la 112.

Polițiștii ajunși la fața locului au identificat cadavrul unui bărbat, aflat în stare de putrefacție, fără urme de violență.

Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca pentru a se efectua necropsia și pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

Aceștia au aflat apoi că bărbatul găsit mort este medicul Ștefan Budai din Mediaș, în vârstă de 57 de ani, care a fost dat dispărut pe data de 21 aprilie.

Familia sa spune că acesta a plecat de la locuința sa din Cluj, voluntar, pe data de 20 aprilie, în jurul prânzului.

Medicul a lăsat toate documentele și lucrurile sale personale pe bancheta mașinii fiului său înainte să dispară.

De asemenea, Ștefan Budai a lăsat și un bilet de adio în mașina fiului său, în care scria că s-a săturat de viață.

Anchetatorii iau în calcul mai multe ipoteze, printre care şi sinuciderea. 

Prima ar fi că ar fi mers până la epuizare, iar cea de a doua că ar fi ingerat anumite substanțe pentru a-și pune capăt zilelor.

Polițiștii continuă cercetările și au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

×
Subiecte în articol: Medias medic
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close