Antena 3 CNN Actualitate Locale Medicamentul naturist care aproape l-a ucis pe un băiat de 16 ani, din Botoșani. A slăbit 54 de kilograme

Medicamentul naturist care aproape l-a ucis pe un băiat de 16 ani, din Botoșani. A slăbit 54 de kilograme

Un adolescent de doar 16 ani din Botoșani se zbate între viață și moarte, pe un pat de terapie intensivă, după ce, în ultimele luni, a luat un medicament pentru slăbit care i-a distrus inima și aparatul circulator.

Medicamentul naturist care aproape l-a ucis pe un băiat de 16 ani, din Botoșani. A slăbit 54 de kilograme
Sursa foto: pixabay
de Laura Dinu    |    26 Oct 2022   •   10:33

Băiatul suferea foarte tare că era subiectul de râs al prietenilor și colegilor de școală. Avea 100 de kilograme înainte să înghită medicamentul, iar acum are doar 46. 

A ajuns la spitalul din Iași mai mult mort decât viu. Inima îi era la un pas să cedeze, iar corpul era vânăt. Medicii spun că tot aparatul circulator al acestuia a avut de suferit. 

Băiatul le-a spus medicilor că, în ultimele zece luni, a înghițit zilnic un medicament naturist, pe care l-a găsit pe internet.  

A slăbit 54 de kilograme în 10 luni

Adolescentul a slăbit în zece luni nu mai puțin de 54 de kilograme. Doctorii spun că este numai piele și os.  

Din păcate, băiatul nu vrea să spună medicilor nici de unde a cumpărat medicamentul, nici nu vrea să dea niciun fel de detalii despre el. În toată această perioadă le-a spus părinților că slăbește pentru că face sport.  

Potrivit părinților, fiul lor suferea foarte tare că era supraponderal. Acesta ar fi fost și motivul pentru care ar fi pierdut un an de școală. O anchetă medicală urmează să stabilească ce tratament a urmat. 

Medicii spun că recuperarea adolescentului va fi de durată. În acest moment, băiatul primește ajutor de la o echipă formată dintr-un cardiolog, un medic nutriționist și un psiholog. 

×
Subiecte în articol: Botoșani pastile slăbit
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close