Antena 3 CNN Actualitate Locale Mai multe fiole cu medicamente pe care toxicomanii le folosesc ca droguri au dispărut din spital, la Pitești. DIICOT a intrat pe fir

Mai multe fiole cu medicamente pe care toxicomanii le folosesc ca droguri au dispărut din spital, la Pitești. DIICOT a intrat pe fir

O anchetă a procurorilor DIICOT a început la Spitalul de Urgență din Pitești, după ce mai multe cutii cu medicamentul care este folosit ca drog de consumatori au dispărut din farmacia spitalului.

de Mariana Zaharia    |    02 Oct 2023   •   11:38

Anchetatorii au fost sesizați chiar de directorul unității medicale.

"Este o anchetă în desfășurare și sunt foarte multe persoane care au fost și care vor fi în continuare audiate de DIICOT.

Cei de la Combaterea Criminalității Organizate au preluat această anchetă, după ce conducerea spitalului a aflat că lipsesc din farmacia unității medicale cinci cutii din această substanță.

Citește și: Accident provocat de un șofer drogat la Timișoara: A reușit să proiecteze un autoturism într-un pieton care traversa strada

Vorbim, în total, de 25 de fiole, care în mod normal sunt folosite în secția de Anestezie-Terapie intensivă.

Cea care a sesizat dispariția este farmacista șefă. Este vorba despre o persoană care, la acest moment, nu mai ocupă funcția respectivă.

Ea era numită temporar. Nu se știe dacă faptul că ea nu mai ocupă această funcție are vreo legătură cu ancheta care se derulează în legătură cu lipsa acestor medicamente.

Din păcate, în zona în care erau păstrate aceste fiole nu existau, se pare, camere de supraveghere", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Mariana Zaharia.

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close