Antena 3 CNN Actualitate Locale Medicul din Oradea care a murit în timpul gărzii avea aproape 20 de ore lucrate încontinuu

Medicul din Oradea care a murit în timpul gărzii avea aproape 20 de ore lucrate încontinuu

Medicul din Oradea care a murit în timpul gărzii avea aproape 20 de ore lucrate încontinuu
10 Iun 2019   •   15:35

Un medic orădean a murit, vineri dimineaţă, în timp ce era de gardă la un centru de permanenţă din municipiu. Doctorul Ştefan Quai avea 66 de ani.

Din primele date, tragedia s-a produs în timp ce medicul se afla de gardă, împreună cu un asistent medical, în Centrul de permanenţă de pe strada Leagănului. S-ar fi prăbuşit în baie, iar căderea lui a fost auzită de asistentul lui, care i-a sărit imediat în ajutor şi a sunat la 112.

Potrivit preşedintei Colegiului Medicilor Bihor, dr. Carmen Pantiş, medicul ar fi intrat în gardă joi la prânz şi i s-a făcut rău a doua zi dimineaţa, în jurul orei 5.30. "A căzut în baie. S-a încercat resuscitarea, dar nu a reuşit", a declarat medicul Pantiş, conform Adevarul. 

Înainte cu trei zile, spune sursa citată, medicul ar fi acuzat tulburări de ritm cardiac şi a fost consultat de un specialist, care, însă, nu a găsit nimic suspect. 

"Marţi i s-a făcut rău, a acuzat o angină pectorală. A fost chemat un echipaj al Ambulanţei, i s-a făcut o electrocardiogramă, dar nu a arătat nimic suspect. Joi dimineaţa, înainte de a intra în gardă, a fost la cardiolog, pentru un consult de specialitate. Nu avea nimic", spune şi dr. Claudia Tiutin, colega medicului de la Centrul de permanenţă unde, zice tot ea, lucrau împreună din 2013, făcând câte o gardă pe săptămână. 

Medicul pediatru Ştefan Quai a murit vineri dimineaţa, în timp ce se afla de gardă la Centrul de permanenţă de pe strada Leagănului din Oradea. Asistentul medical i-a sărit în ajutor şi a sunat la 112, însă din păcate echipajul sosit să-l ajute nu a reuşit să-l resusciteze.

×
Subiecte în articol: medic a murit ore
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close