Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat din Mehedinţi, găsit mort la două săptămâni după ce şi-a agresat soacra sub ameninţarea sabiei

Bărbat din Mehedinţi, găsit mort la două săptămâni după ce şi-a agresat soacra sub ameninţarea sabiei

Caz şocant în judeţul Mehedinţi. Un bărbat şi-a violat cu sălbăticie soacra apoi a dispărut pentru două săptămâni. Seara trecută el a fost găsit spânzurat.

Bărbat din Mehedinţi, găsit mort la două săptămâni după ce şi-a agresat soacra sub ameninţarea sabiei
Sursa foto: Agerpres
de Mădălin Ene    |    08 Aug 2022   •   10:23

Acum două săptămâni, în comuna Bâlvănești, un bărbat de 45 de ani și-a violat, cu cruzime, soacra (71 de ani), după ce a amenințat-o cu moartea, folosind o sabie. Imediat după producerea faptei, violatorul s-a făcut nevăzut.

Seara trecută, în jurul orei 19.00, după căutări intense, trupul bărbatului a fost găsit în stare avansată de putrefacție, la marginea unei păduri din extravilanului satului Pârlagele. Acesta se spânzurase de un copac, fiind găsit în aceleași haine pe care le purtase în ziua oribilei fapte. Anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii la scurt timp de la producerea violului. 

Bărbatul a violat-o pe soacra sa, vrând să se răzbune, în felul acesta, pentru că soția sa (fiica bătrânei) nu ar fi dorit să se împace cu el. Acesta a băut bine, a venit și a amenințat-o pe femeie cu o sabie, după care, profitând că aceasta era singură acasă, a violat-o. 

"La data de 25 iulie a.c., ora 11.20 polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Izvorul Bîrzii au fost sesizați telefonic de către o femeie de 71 de ani, din județul Mehedinți, referitor la faptul că a fost victima unui viol. În urma verificărilor efectuate, a fost stabilit faptul că un bărbat de  45 de ani, din județul Mehedinți, cunoscând faptul că femeia locuia singură, în data de 24 iulie a.c., în jurul orei 22.00, ar fi pătruns în locuința acesteia și ar fi obligat-o să întrețină raporturi sexuale.", anunța Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți, la acea dată.

 

×
Subiecte în articol: mehedinti
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close