Antena 3 CNN Actualitate Locale Mesajul sfâşietor al miresei din Botoşani rămasă văduvă la două zile după nuntă: "M-ai lăsat să trăiesc în negru"

Mesajul sfâşietor al miresei din Botoşani rămasă văduvă la două zile după nuntă: "M-ai lăsat să trăiesc în negru"

Mireasa din Botoşani, rămasă văduvă la două zile după nuntă, a scris un mesaj sfâşietor după tragedie, prin mai multe postări pe Facebook.

Mesajul sfâşietor al miresei din Botoşani rămasă văduvă la două zile după nuntă: "M-ai lăsat să trăiesc în negru"
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    27 Oct 2021   •   11:10

În ultimele zile, tânăra din Botoşani şi-a strigat durerea, după ce soţul ei a murit la două zile după nuntă, într-un cumplit accident rutier.

Laura abia pornise în viaţă, alături de Andrei, un tânăr cu care s-a căsătorit în urmă cu câteva zile. La scurt timp după nuntă, Andrei şi-a pierdut viaţa într-un teribil accident rutier produs în localitatea Miorcani din Botoşani, din cauza unui şofer beat.

"Dragostea mea, inima mea toată, ce fac de acum singurică. Preotul ţi-a zis să mă ţii de mână şi să nu îmi dai drumul. Tu ce ai făcut?

Îngeraşul meu frumos, eu te aştept acasă. Vino la noi, iubirea bea, ochişorii mei. Hai că ai vrut să facem un bebeluş după nuntă. Vino şi hai să îl facem, să îl creştem iubirea mea.

Of, of, iubirea mea. Cum m-ai lăsat de una singură. În prinţesă m-ai îmbrăcat şi voal în cap mi-ai pus şi acum m-ai lăsat în negru să trăiesc. Hai vino, puiul meu, acasă la noi", a scris Laura, în mai multe postări pe Facebook.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Andrei s-a stins din viaţă pe 25 octombrie 2021, la două zile după nuntă, într-un cumplit accident rutier produs în localitatea Miorcani, după ce un prieten, care conducea beat, a intrat cu maşina într-un cap de pod.

"La data de 25 octombrie 2021, în jurul orei 4:30, am fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Miorcani a avut loc un accident de circulație soldat cu victime. Din verificările efectuate până în acest moment, a reieșit faptul că un tânăr de 22 de ani, din comuna Rădăuți Prut, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe DN 24 C, direcția de deplasare, dinspre Miorcani înspre Cotu Miculinți, a pierdut controlul asupra volanului și a întrat în impact cu un cap de pod de pe partea dreaptă a sensului de mers.

În urma impactului, a rezultat decesul a doi tineri, de 28 de ani și de 26 de ani, pasageri în autoturism, ambii din comuna Rădăuți Prut. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 0, 57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Atât conducătorul auto cât și un alt pasager care se afla în autoturism în momentul producerii accidentului nu au suferit leziuni corporale", se arată în comunicatul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Botoşani despre accident.

×
Subiecte în articol: accident Botoșani Miorcani
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close