Antena 3 CNN Actualitate Locale Mesaje cutremurătoare după accidentul cumplit din Arad, în urma căruia două tinere și-au pierdut viața

Mesaje cutremurătoare după accidentul cumplit din Arad, în urma căruia două tinere și-au pierdut viața

Mesaje cutremurătoare după accidentul cumplit din Arad, în urma căruia două tinere și-au pierdut viața
21 Mai 2018   •   20:11

Două tinere de 24, respectiv 26 de ani, și-au pierdut viața în urma unui accident cumplit care s-a petrecut în județul Arad. Mașina în care se aflau cele două fete, plus încă doi băieți, a derapat și a căzut în lacul Ghioroc. Cei doi băieți au reușit să scape, însă Laura și Adelina nu au mai avut nicio șansă. 

La scurt timp de la producerea cumplitului accident, a început să curgă cu mesaje extrem de emoționante pe rețelele sociale. Cunoscuții și-au exprimat regretul pentru pierderea tinerelor. 

„Dumnezeu să o odihnească în pace !”, „Laura ... atat de repede ai plecat !”, „D-ZEU să te odihnească în pace suflet nebunatic ce erai,cat ai avut zile le-ai trăit la maximum și profitai de orice clipă, așa te știam eu.Sa ai drumul luminat acolo unde vei merge !!!”, sunt doar câteva dintre mesajele triste apărute pe pagina de Facebook a Laurei Bogdănescu. 

„Sunt profund îndurerată. nu am cuvinte să exprim sentimentele de tristete și șoc care ne-au însotit astăzi în colectivul în care și-a petrecut ultimii ani. Laura, ne vei lipsi”, a scris un alt utilizator. 

×
Subiecte în articol: mesaje Arad viaţa
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close