Antena 3 CNN Actualitate Locale Ce mesaje au fost găsite în telefonul avocatei însărcinate din Iaşi. Motivul pentru care ar fi fost ucisă de iubitul ei

Ce mesaje au fost găsite în telefonul avocatei însărcinate din Iaşi. Motivul pentru care ar fi fost ucisă de iubitul ei

Apar informaţii noi şi dezvăluiri, în cazul teribilei crime de la Iaşi. Avocata gravidă ar fi fost ucisă de iubitul ei, tot avocat, pe care îl bănuia pe acesta de infidelitate. Se pare că se certau des şi din pricina consumului de alcool.

Ce mesaje au fost găsite în telefonul avocatei însărcinate din Iaşi. Motivul pentru care ar fi fost ucisă de iubitul ei
Sursa foto: bzi.ro
de Andreea Borboros    |    17 Iul 2022   •   15:39

A trecut un an de la moartea tinerei avocate din Iași, iar anchetatorii ieșeni au făcut mai multe expertize, pentru a elucida misterul.

O mulţime de informaţii au ajuns în posesia procurorilor, după ce telefonul mobil al avocatei de 26 de ani a fost expertizat tocmai în Germania.

În acest fel, procurorii au reușit să descopere și să găsească mai multe mesaje compromițătoare între cei doi, mesaje care indică clar faptul că între cei doi avocați din Iași, relația nu era una tocmai bună.

Ce îi reproşa avocata iubitului ei în mesajele pe care i le trimitea

În mare parte din mesaje, avocata de 26 de ani îi reproșa celui care acum este suspect de uciderea ei, faptul că îi acordă mai multă atenție altor femei. 

Totodată, un alt mare reproş și o altă mare discuție între cei doi, se referă la consumul de alcool pe care se pare că avocatul îl avea.

Important de spus este faptul că aceste mesaje au fost cele care, iată, au determinat arestarea bărbatului pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

Este o anchetă extrem de complicată, extrem de amplă, pentru că anchetatorii au mers pe această pistă aproape la un an de la nefericitul incident, cel în care avocata de 26 de ani a fost găsită fără suflare, în fața blocului în care locuia, alături de iubitul său. 

Dacă inițial spuneam faptul că anchetatorii au mers pe ipoteza sinuciderii, ei bine, iată că aceste mesaje au fost chiar momentul care a declanșat și a îndreptat atenția procurorilor spre o altă infracțiune, și anume aceea de omor calificat.

Potrivit necropsiei, avocata era însărcinată în momentul în care a fost aruncată de la fereastra apartamentului în care locuia.

Expertizele criminalistice arată că avocatul Sebastian Felecanu a ucis-o pe Monica Cioată.

Sentinţa primită de Sebastian Felecanu, iubitul tinerei avocate

"În temeiul art. 226 Cod procedură penală, admite propunerea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi formulată în dosarul de urmărire penală nr.1061/P/2021. În baza art. 202, art. 223 alin. 2 şi art. 233 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului Felecanu Sebastian,(...) în prezent reţinut în C.R.A.P. din cadrul I.P.J. Iaşi, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, prevăzută de art. 188 al.1 C.p. – art. 189 al. 1 lit. g Cp rap. la art. 199 al. 1 Cod penal, pe o perioadă 30 de zile, începând cu data de 16.07.2022 şi până la data de 14.08.2022, inclusiv. Potrivit art. 230 Cod procedură penală, dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă. În baza art. 275 alin. 6 Cod procedură penală, suma de 313 lei, reprezentând onorariul apărătorului desemnat din oficiu pentru inculpat conform delegaţiei nr. 24132 din 15.07.2022, emisă de Baroul Iaşi pentru doamna avocat Coste Ioana Cezara, va fi avansată din fondurile speciale ale Ministerului Justiţiei către Baroul Iaşi şi va rămâne în sarcina statului. Conform art.275 alin. (3) Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 16.07.2022, ora 11:23", se arată într-un comunicat.

 

 

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close