Antena 3 Actualitate Locale Mesajele cutremurătoare trimise de un episcop din Oradea unei femei: ”Trebuie să dorm puțin cu tine...”

Mesajele cutremurătoare trimise de un episcop din Oradea unei femei: ”Trebuie să dorm puțin cu tine...”

24 Apr 2019   •   11:26
Mesajele cutremurătoare trimise de un episcop din Oradea unei femei: ”Trebuie să dorm puțin cu tine...”

Un episcop din Oradea se află în plin scandal amoros cu o femeie, cu care ar fi avut o relație timp de câteva săptămâni.

Episcopul reformat de Oradea, Csűry István, a devenit eroul unui scandal amoros, ce ascunde mai multe fațete ale adevărului.

Denisa Krisztina Chilba, pe care a cunoscut-o pe Facebook şi care pretinde că i-a fost amantă pentru câteva săptămâni, spune că acesta ar fi lăsat-o chiar însărcinată.

Femeia a făcut publice o parte din mesajele pe care acesta i le-ar fi trimis: „Am ameţit... de frumuseţe”, „simţi mâna mea pe tine?”, „aş vrea să sărut gemenele”, „te laşi pe mine să te mângâi”, „îngeraşa mea, profesoara mea scumpă, ţunicam, cu ţiţi frumoşi, trebuie să dormi puţin, cu tine în gând”, „te mănânc, zmeura mea, sunt fericit lângă tine şi vreau să fii şi tu”,  „iubi, te mângâiesc de la degetul mic până la capul şi te îmbrăţişez”.

Citește întreaga știre pe Ebihoreanul.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
TOP articole pe Antena 3:
Parteneri
x close