Antena 3 CNN Actualitate Locale Mesajele sfâșietoare după moartea lui Ionuţ, poliţistul din Suceava care s-a împușcat în cap: „Ne-ai ars sufletul de durere”

Mesajele sfâșietoare după moartea lui Ionuţ, poliţistul din Suceava care s-a împușcat în cap: „Ne-ai ars sufletul de durere”

Mesajele sfâșietoare după moartea lui Ionuţ, poliţistul din Suceava care s-a împușcat în cap: „Ne-ai ars sufletul de durere”
Sursa foto: Foto: Facebook
24 Sep 2019   •   17:13

Andrei Ionuț Aursulesei, polițistul din Suceava care s-a împușcat cu arma din dotare, a murit, luni, după o lună şi jumătate de spitalizare, în urma unei hemoragii puternice.

Anunțul a fost făcut pe Facebook de Bogdan Bănică, vicepreşedinte Sindicatul Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS.

Apropiații, sfâșiați de durere au postat pe pagina sa de Facebook mesaje de condoleanțe pentru familie, dar și mesaje pline de durere în care își reaminteau de ceea ce a însemnat Andrei pentru ei.

„Copil frumos si respectos ne-ai ars suflete de durere am tot sperat ca te vom vedea din nou zimbind dar.... tu sau Dumnezeu a-ti avut alte planuri ...regrete ,lacrimi ,vise spulberate ,pareri de rau si restu sunt inutile tu nu mai esti sa ne inseninezi zilele cu prezenta si zimbetul tau ....drum lin catre ceruri ...fie ca ingerii sa te primeasca in mijlocul lor ...
Indiferent de ce zic unii tu esti ingerul si eroul nostru ...Dumnezeu sa te ierte si sa aiba grija de sufletul tau copil frumos ....”,a  scris Mara Mazareanu pe Facebook.

„Drum lin spre ingeri dragul meu verisor!!!Si totusi prea devreme,inca mai aveai toata viata inainte,mereu voi avea aceeasi amintire despre tine,acel tanar frumos,respectuos si bun!!!Dumnezeu sa te ierte si sa iti intareasca familia!”, a mai scris Gabriela Loredana pe pagina sa de Facebook.

„Ai fost printre putinii oameni care au fost langa mine in momentele placute cat si cele neplacute si printre putinii pe care-i puteam suna sa cer ajutor fara sa ma gandesc ca nu o sa-l primesc.un prieten adevarat ! O sa-mi amintesc cu drag de tine pana la urmatoarea intalnire. UNUL a fost Explozie! Ne-ai lasat mult prea devreme si ne-ai zdrobit efectiv de durere! Dumnezeu sa te ierte ! Drum bun”, a mai scris un alt apropiat pe pagina lui Andrei de Facebook.

×
Subiecte în articol: Suceava politist arma impuscat
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close