Antena 3 CNN Actualitate Locale Mesajul răvășitor al profesoarei Laurei, tânăra de 21 de ani ucisă cu 50 de lovituri de cuțit. "Ceea ce ştiu, pentru că am văzut cu propriii ochi"

Mesajul răvășitor al profesoarei Laurei, tânăra de 21 de ani ucisă cu 50 de lovituri de cuțit. "Ceea ce ştiu, pentru că am văzut cu propriii ochi"

 Mesajul răvășitor al profesoarei Laurei, tânăra de 21 de ani ucisă cu 50 de lovituri de cuțit.  "Ceea ce ştiu, pentru că am văzut cu propriii ochi"
03 Iun 2018   •   18:57

Georgiana Annemarie Pănescu‎, fosta profesoară a Laurei, tânăra de 21 de ani ucisă cu 50 de lovituri de cuţit în capitala Belgiei, a postat un mesaj emoţionant pe Facebook despre moartea fulgerătoare a celei care i-a fost elevă.

Mesajul profesoarei este o replică dată celor care o încriminează pe Laura, pentru că, potrivit unor publicaţii din Belgia, aceasta practica prostituţia în apartamentul în care a fost găsită decedată. Autorul crimei, un tânăr de 24 de ani, a fost arestat.

"Ceea ce ştiu, pentru că am văzut cu propriii ochi, ştiu că avem copii, copiii noştri, care suferă în tăcere. Şi, credeţi-mă, suferă foarte mult! Doar pentru a păstra aparenţele! Pentru că societatea din care fac parte îi judecă în cel mai crud mod posibil! Şi eu sunt mamă! Multe dintre voi sunteţi mame! Şi cum bine ştim toate, nu există durere mai mare pentru o mamă ca atunci când îşi pierde propriul copil", a scris profesoara, citată de Adevărul.

 

×
Subiecte în articol: romanca ucisa
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close