Antena 3 CNN Actualitate Locale Atenție, români! O femeie a fost păcălită să renunţe la bijuterii, prin metoda „regele Cioabă”

Atenție, români! O femeie a fost păcălită să renunţe la bijuterii, prin metoda „regele Cioabă”

Atenție, români! O femeie a fost păcălită să renunţe la bijuterii, prin metoda „regele Cioabă”
Sursa foto: Foto: flickr.com
de S.T.    |    15 Ian 2016   •   21:17

O femeie de 60 de ani din comuna Teaca, judeţul Bistriţa-Năsăud, este prima persoană din judeţ păcălită prin metoda „regele Cioabă”, aceasta pierzând, astfel, cerceii de aur pe care îi avea, în valoare de 500 lei.

„La data de 14 ianuarie 2016, pe raza localităţii Teaca, o femeie, în vârstă de 60 de ani, din comună, ar fi fost abordată de persoane necunoscute, aflate într-un autoturism, care i-ar fi oferit cadou, din partea Regelui Cioabă, o pereche de cercei din metal de culoare galbenă, în schimbul celor pe care femeia îi purta. Ulterior, aceasta şi-a dat seama că cerceii primiţi de la necunoscuţi nu sunt din aur şi a sesizat poliţia. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, fiind efectuate cercetări în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a autorilor şi pentru recuperarea prejudiciului cauzat, în valoare de aproximativ 500 de lei”, arată un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

×
Subiecte în articol: furt bijuterii inselaciune
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close