Antena 3 CNN Actualitate Locale Metoda prin care un individ a reușit să fure 2.500 de lei din contul altei persoane, de la un bancomat din Alba Iulia

Metoda prin care un individ a reușit să fure 2.500 de lei din contul altei persoane, de la un bancomat din Alba Iulia

Un bărbat din Alba Iulia a reușit să fure 2.500 de lei din contul altei persoane, de la un bancomat. Hoțul a fost prins abia după șase luni de la comiterea infracțiunii.

Metoda prin care un individ a reușit să fure 2.500 de lei din contul altei persoane, de la un bancomat din Alba Iulia
Sursa foto: Getty Images/ Jake Wyman
de Alexandra Chiţu    |    14 Ian 2024   •   20:13

Furtul a avut loc în iulie anul trecut, iar în prezent polițiștii l-au identificat pe principalul suspect, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Berghin, județul Alba.

”Din cercetări a rezultat că, la data de 4 iulie 2023, bărbatul ar fi profitat de faptul că o persoană, care ar fi extras bani de la un ATM din Alba Iulia, nu ar fi încheiat sesiunea de operaţiuni bancare deschisă contactless şi ar fi retras, fără drept, suma de 2.500 de lei, din contul acesteia”, potrivit IPJ Alba.

Bărbatul a fost identificat pe 12 ianuarie 2024 și a fost pus sub acuzare pentru comiterea infracțiunilor de efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic.

Dosarul este instrumentat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

A returnat sumele ilegal retrase din contul persoanei păgubite, iar polițiștii continuă investigațiile în acest caz.

×
Subiecte în articol: bancomat furat Alba Iulia
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close