Antena 3 CNN Actualitate Locale Metroul din București se modernizează. Când se vor vedea schimbările

Metroul din București se modernizează. Când se vor vedea schimbările

Metroul din București se modernizează. Când se vor vedea schimbările
13 Oct 2015   •   15:19

Metrorex face deja primii paşi pentru modernizarea accesului la metrou pe Magistralele 1, 2 şi 3. Instituţia caută consultant pentru lucrările de acest tip pe cele trei magistrale şi tronsoanele de legătură. Metrorex va introduce și 139 de automate de vândut titluri de călătorie, pe lângă cele 35 existente deja pe toate cele patru magistrale de metrou, scrie b365.ro.

Metrorex achiziţionează servicii de "Consultanţă şi Dirigenţie de şantier pentru realizarea Obiectivului Modernizarea Instalaţiilor pe Magistralele 1, 2, 3 şi T.L de metrou, Instalaţii control acces".

Prin acest proiect vor fi modernizate din punct de vedere al instalaţiilor de control acces 41 de staţii de metrou şi 70 de zone de vestibul, vor fi instalate 1.352 de porţi de acces şi 139 de automate de vândut titluri de călătorie. Montarea automatelor de vândut cartele se va face în fiecare capăt de staţie.

Toate porţile de intrare şi 30% din cele de ieşire se vor echipa şi cu validatoare pentru cartele magnetice.

Punctele de vânzare a titlurilor de călătorie vor dispune de echipamente fiscalizate. Astfel, odată cu introducerea noilor automate, bucureştenii vor primi bon fiscal pentru călătoriile cu metroul în toate cele 41 de staţii incluse în contract.

Mai multe, pe b365.ro.

×
Subiecte în articol: metrou Metrorex
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close