Antena 3 CNN Actualitate Locale Ultimele informaţii despre starea mezzosopranei Maria Macsim Nicoară

Ultimele informaţii despre starea mezzosopranei Maria Macsim Nicoară

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost detubată de la aparatul de respiraţie artificială la sfârşitul săptămânii trecute, astfel că artista poate respira singură şi-şi poate deschide ochii.

Ultimele informaţii despre starea mezzosopranei Maria Macsim Nicoară
Sursa foto: Facebook/Maria Macsim
de M.Z.    |    26 Mai 2020   •   08:28

Totuşi, cadrele medicale spun că rămân încă rezervate, chiar dacă se observă o uşoară ameliorare neurologică, potrivit bzi.ro.

Starea artistei rămâne în continuare gravă. Totuşi, există semne favorbile în ceea ce priveşte starea de sănătate a mezzosopranei.

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară se zbătea între viață și moarte, după ce a suferit un accident acasă, în comuna Aroneanu. 

Procurorii au deschis dosar penal pentru tentativă de omor

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, de la Opera Naţională din Iaşi, a fost în comă la Spitalul de Neurochirurgie din localitate, după ce ar fi căzut pe scări în casă, iar procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au deschis un dosar penal in rem pentru tentativă de omor.

Pe 9 mai, în jurul orei 23:00, soțul ei, pianistul Codrin Nicoară, a spus că artista ar fi căzut şi a găsit-o plină de sânge la capătul scărilor interioare din vila pe care o dețin în Aroneanu 

Un echipaj SMURD a găsit-o în comă, cu un traumatism cranio-cerebral.

Maria Macsim Nicoară este doctor în muzică şi este angajată a operei din Iaşi de 25 de ani.

 

×
Subiecte în articol: maria macsim nicoara
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close