Antena 3 CNN Actualitate Locale Un microbuz cu opt muncitori a luat foc, în Zorleni, județul Vaslui. Incendiul a distrus complet autovehiculul

Un microbuz cu opt muncitori a luat foc, în Zorleni, județul Vaslui. Incendiul a distrus complet autovehiculul

Un microbuz cu opt muncitori a luat foc, în noaptea de duminică spre luni, în localitatea Simila, comuna Zorleni, județul Vaslui. 

Un microbuz cu opt muncitori a luat foc, în Zorleni, județul Vaslui. Incendiul a distrus complet autovehiculul
de Mia Lungu    |    10 Iul 2023   •   08:03

Toate cele 8 persoane aflate în microbuz, inclusiv șoferul, au ieșit în siguranță înainte ca flăcările să se extindă. 

La scurt timp, pompierii din Bârlad au sosit la fața locului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip B2 și echipe specializate. Incendiul, care se manifesta deja prin ardere generalizată, a fost stins în câteva minute de către pompieri. 

După evaluarea medicală s-a constatat că niciunul dintre pasageri sau șofer nu a avut nevoie de îngrijiri medicale suplimentare. 

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost identificată un scurtcircuit electric.

Citește și: Maşină lovită de tren în comuna Tutova din Vaslui. Doi oameni aflaţi în autoturism s-au salvat

Azi noapte, Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-un microbuz care efectua curse regulate la/de la un agent economic, pe raza localității Simila, comuna Zorleni.

În momentul izbucnirii incendiului, în microbuzul aflat in mers se aflau opt persoane, șoferul și cei șapte pasageri autoevacuându-se în siguranță. Până la sosirea echipajelor de intervenție, șoferul mijlocului de transport, dar și alți participanți la trafic au încercat să limiteze incendiul folosind mai multe stingătoare. 

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta prin ardere generalizată. Pompierii militari au lichidat incendiul în câteva minute. 
Pasagerii și conducătorul auto au fost evaluați, însă nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

×
Subiecte în articol: microbuz muncitori foc incendiu Zorleni Vaslui
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close