Antena 3 CNN Actualitate Locale Microbuz cu nouă pasageri, implicat într-un accident la Sighișoara. Sunt patru victime

Microbuz cu nouă pasageri, implicat într-un accident la Sighișoara. Sunt patru victime

Microbuz cu nouă pasageri, implicat într-un accident la Sighișoara. Sunt patru victime
28 Ian 2019   •   08:23

Patru persoane au fost rănite în urma unei coliziuni care a avut loc, duminică seara, între un microbuz care transporta nouă persoane şi un autoturism, pe strada Mihai Viteazul din Sighişoara.

"Duminică seara a avut loc o coliziune între un microbuz de transport persoane şi un autoturism, pe strada Mihai Viteazul din Sighişoara. Deocamdată se fac cercetări cu privire la cauza producerii accidentului. Din primele date se pare că ar fi vorba despre patru persoane rănite, cărora li se acordă îngrijiri medicale, respectiv conducătorul autoturismului şi alte trei persoane din microbuz", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş, Emanuela Rugină.

Reprezentantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş, maior Cristian Virag, a precizat că în microbuz se aflau nouă persoane, iar în urma evenimentului au rezultat trei răniţi mai grav (în cod galben) şi unul rănit uşor (cod verde), care urmează să fie transportaţi la Centrul de Primiri Urgenţe de la Spitalul din Sighişoara.

Potrivit sursei citate, la accident intervine Detaşamentul Sighişoara al ISU Mureş cu o autospecială de descarcerare, una cu apă şi spumă şi cu opt subofiţeri. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: sighisoara microbuz persoane autoturism
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close