Antena 3 CNN Actualitate Locale Microbuz plin cu pasageri, răsturnat în şanţ după o secundă de neatenţie a şoferului | Accident în Jucu de Sus, judeţul Cluj

Microbuz plin cu pasageri, răsturnat în şanţ după o secundă de neatenţie a şoferului | Accident în Jucu de Sus, judeţul Cluj

Un microbuz plin cu pasageri s-a răsturnat într-un şanţ, iar şase oameni au fost răniţi, într-un accident produs în Jucu de Sus, judeţul Cluj.

Microbuz plin cu pasageri, răsturnat în şanţ după o secundă de neatenţie a şoferului | Accident în Jucu de Sus, judeţul Cluj
Sursa foto: Facebook | Buna Ziua Cluj
de Georgiana Adam    |    28 Apr 2023   •   10:24

Șase pasageri au fost răniți după ce microbuzul în care se aflau a fost implicat, noaptea trecută, într-un accident pe raza localității Jucu de Sus, județul Cluj.

Din primele cercetări ale polițiștilor s-a constatat că o tânără în vârstă de 22 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, care circula cu mașina, ar fi făcut un viraj la stânga pentru a pătrunde pe o altă stradă, și a fost acroșată de un microbuz care circula în același sens de mers și care s-ar fi angajat în depășire.

Microbuzul era condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Geaca.

În urma impactului, microbuzul a ieșit în afara părții carosabile, intrând în șanțul din partea stângă a direcției de mers.

Șase dintre cei 14 pasageri aflați în microbuz au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați la spital de către echipajele de Ambulanță.

Testările alcoolscopice ale conducătorilor auto au indicat rezultate negative, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: Jucu de Sus accident în Cluj
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close