Antena 3 CNN Actualitate Locale Plan roşu activat în Satu Mare. Un microbuz plin cu pasageri s-a răsturnat | Şoferul era băut

Plan roşu activat în Satu Mare. Un microbuz plin cu pasageri s-a răsturnat | Şoferul era băut

Un accident rutier între un microbuz de pasageri și o mașină s-a produs în această după-amiază în orașul Satu Mare. Şapte oameni au fost răniţi.

Plan roşu activat în Satu Mare. Un microbuz plin cu pasageri s-a răsturnat | Şoferul era băut
Sursa foto: presasm.ro
de Silvia Preda    |    12 Sep 2022   •   16:46

UPDATE 20:00 - Șoferul microbuzului implicat în accidentul din Satu Mare era băut.

Oamenii legii au constatat faptul că șoferul microbuzului, un bărbat de 30 de ani, din județul Satu Mare, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 32 de ani.

"În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentrație de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat la conducătorul microbuzului, rezultatul fiind zero la conducătorul auto. Totodată, celor doi bărbați, li s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei", anunță Poliția Satu Mare.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a șapte persoane, pasagere în microbuz, acestea fiind transportate la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare. În acest caz se fac verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ştirea iniţială:

Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Someș" al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină la accidentul rutier produs între un autoturism și în microbuz de transport persoane, în orașul Satu Mare, str. Lucian Blaga, cu ieșire la centura.

Forțele de intervenție ajunse la locul accidentului au constatat că sunt şapte victime.

Potrivit ISU, victimele nu au fost încarcerate și sunt conștiente.

Microbuz plin cu pasageri răsturnat. A fost activat Planul Roșu de intervenție

La fața locului intervin mai multe echipaje de prim-ajutor medical de la Serviciul Județean de Ambulanță și SMURD. Intervine și un echipaj de descarcerare al celor de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare.

Autorităţile au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

×
Subiecte în articol: accident Satu Mare microbuz
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close