Antena 3 CNN Actualitate Locale S-a înregistrat cea mai scăzută temperatură din țară. Cât de frig a fost la Miercurea Ciuc

S-a înregistrat cea mai scăzută temperatură din țară. Cât de frig a fost la Miercurea Ciuc

S-a înregistrat cea mai scăzută temperatură din țară. Cât de frig a fost la Miercurea Ciuc
Sursa foto: Foto: www.flickr.com
23 Oct 2015   •   09:53

Stația meteo Miercurea Ciuc a înregistrat, vineri, cea mai scăzută temperatură din țară din zonele locuite, mercurul termometrelor coborând până la minus 5,1 grade Celsius, informează Agerpres.

 
Potrivit meteorologului Ovidiu Câmpeanu, din cadrul Centrului Meteorologic Regional Transilvania Sibiu, valoarea de minus 5,1 grade Celsius s-a înregistrat în cursul dimineții, întrucât cerul a fost senin, după care temperatura a început să crească ușor.
 
Și în celelalte localități harghitene s-au înregistrat valori negative și a căzut brumă.
 
La Joseni au fost minus 3,2 grade Celsius, la Toplița s-au înregistrat minus 2,3 grade, iar la Odorheiu Secuiesc mercurul termometrelor a arătat minus un grad Celsius.
 
Potrivit lui Ovidiu Câmpeanu, în zilele următoare vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei, nu se vor înregistra precipitații, în cursul nopții va fi frig iar spre dimineață temperaturile vor scădea sub zero grade Celsius.
 
Minima absolută a lunii octombrie, în Harghita, a fost de minus 13,5 grade Celsius și s-a înregistrat în anul 1988, tot la Miercurea Ciuc, iar maxima a fost de 30,6 grade Celsius și s-a consemnat în 1955.

×
Subiecte în articol: meteo temperaturi miercurea ciuc
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close