Antena 3 CNN Actualitate Locale Trupul neînsuflețit al lui Mihai Beuran, tânărul dispărut în apele Jiului, a fost găsit de pompieri

Trupul neînsuflețit al lui Mihai Beuran, tânărul dispărut în apele Jiului, a fost găsit de pompieri

Trupul neînsufleţit al lui Mihai Beuran, tânărul în vârstă de 28 de ani care a căzut, duminica trecută în râul Jiu, a fost de către un echipaj de pompieri.

Trupul neînsuflețit al lui Mihai Beuran, tânărul dispărut în apele Jiului, a fost găsit de pompieri
de Georgiana Adam    |    11 Iun 2021   •   16:29

Mihai Beuran se căsătorise înainte să se întâmple tragedia şi aștepta cu nerăbdare nașterea copilului său. Trupul său neînsufleţit a fost găsit vineri, de către un echipaj de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), după aproape o săptâmână de căutări.

„Astăzi, 11 Iunie 2021, in jurul orelor 13:00, misiunea de căutare a tânărului căzut in apele Jiului, zona Vârţ, a luat sfârşit. Trupul neînsufleţit al tânărului a fost găsit de către un echipaj de pompieri din cadrul Punctului de Lucru Rovinari – Detașamentul de Pompieri Motru“, a transmis Forin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Reamintim că Mihai s-a dezechilibrat şi a căzut duminica trecută din barcă pneumatică, în timp ce se afla la plimbare cu un prieten pe râul Jiu. 

Cu o zi înainte, tânărul se căsătorise, iar soţia acestuia însărcinată a lansat un apel pe reţelele de socializare către cei care îl cunosc să se roage pentru a fi găsit în viaţă.

„Vă rog, rugați-vă pentru soţul meu, să îl găsească în viaţă, din ultimele mele puteri“, a scris femeia îndurerată pe Facebook.

Vineri, prietenii lui Mihai îi îndemnau pe localnici să participe la acțiunea de căutare, pentru ca familia tânărului să-și regăsească liniștea. 

Polițiștii au luat legătura cu membrii familiei pentru identificarea cadavrului, acesta urmând sa fie transportat la S.M.L Gorj pentru efectuarea necropsiei.

×
Subiecte în articol: Mihai Beuran râul Jiu Gorj
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close