Antena 3 CNN Actualitate Locale Mike, un ciobănesc german, care a dispărut de acasă de mai bine de 6 săptămâni, căutat de zeci de voluntari | Stăpânul oferă o recompensă de 1.000 de euro

Mike, un ciobănesc german, care a dispărut de acasă de mai bine de 6 săptămâni, căutat de zeci de voluntari | Stăpânul oferă o recompensă de 1.000 de euro

Mike, un ciobănesc german, este căutat de mai bine de șase săptămâni, după ce a dispărut de acasă. Stăpânul patrupedului oferă o recompensă de 1.000 de euro celor care-l găsesc.

Mike, un ciobănesc german, care a dispărut de acasă de mai bine de 6 săptămâni, căutat de zeci de voluntari | Stăpânul oferă o recompensă de 1.000 de euro
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Roxana Mihăiescu    |    08 Mai 2024   •   17:30

Zeci de voluntari caută un câine ciobănesc german, care a dispărut de mai bine de o lună, din Oradea.

Administratorii unui adăpost de câini din Cluj, de unde a fost adoptat în urmă cu un an de familia din Oradea,  sunt dispuși sa ofere o mie de euro celui care îi ajută să îl găsească pe Mike.

Câinele are doi ani și a fost salvat după ce un alt bărbat îl abandonase pe stradă, potrivit surselor Antena 3 CNN.

Patrupedul are cip, iar oricine are informații despre el sau îl găsește ar putea să afle ușor cine este stăpânul său.

În tot acest timp, zeci de voluntari s-au alăturat căutărilor, alături de stăpân.

În momentul de față nu se știe nimic despre patruped.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea imagini cu Mike, ciobănescul german dispărut din Oradea.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Fiind un câine foarte sociabil, stăpânii cred că el a fost luat de cineva, deoarece cățelul este de negăsit după mai bine de 2 săptămâni de căutări și distribuiri masive pe grupurile de profil.

Au fost organizate căutări prin toate cartierele orașului, la adăposturile publice, puse afișe, căutări cu drona.

Specialiștii spun că un câine poate să parcurgă zeci de kilometri când este dezorientat, de aceea este foarte important ca cei ce găsesc un câine rătăcit, să verifice, în primul rând, dacă este microcipat.

În momentul dispariției, Mike șchiopăta cu piciorul drept din față și poate fi recunoscut după zgarda neagră pe care a avut-o la gât. 

×
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close