Antena 3 CNN Actualitate Locale Milionarul Romeo Dunca, după ce s-a spus că Marcel Vela ar fi venit la nunta fiicei sale: ''E o exagerare crasă!''

Milionarul Romeo Dunca, după ce s-a spus că Marcel Vela ar fi venit la nunta fiicei sale: ''E o exagerare crasă!''

Milionarul Romeo Dunca neagă faptul că ministrul Marcel Vela a fost invitat la nunta fiicei sale, aşa cum s-a vehiculat în spaţiul public. Omul de afaceri a vorbit în exclusivitate la Antena 3 despre toate detaliile legate de nunta organizată pe munte.

Milionarul Romeo Dunca, după ce s-a spus că Marcel Vela ar fi venit la nunta fiicei sale: ''E o exagerare crasă!''
de Iulia Gorgorin    |    15 Iul 2020   •   20:00

Romeo Dunca neagă că ministrul Marcel Vela ar fi participat la cununia religioasă din vârful muntelui.

''Ar fi culmea ca tocmai Marcel Vela să fie prezent a o astfel de acţiune. Sunt într-o relaţie de amiciţie, dar cum credeţi că mi-aş permite eu să îl deranjez pe domnul Vela, sau să îl compromit chemându-l să participe? Ce să caute el la o acţiune, la o cununie unde au fost 50 de persoane.

Omul de afaceri susţine că nu s-au încălcat regulile, iar la eveniment au participat puţine persoane

Putea să participe liniştit, pentru că noi nu am încălcat regulile. Am făcut o cununie religioasă în vârful muntelui, nici măcar la cabană, nici măcar nu a durat toată noaptea. A fost pur şi simplu o cununie la care a participat un număr restrâns de persoane.

Milionarul dezminte şi informaţia cum că accesul la nuntă se putea face doar cu elicopterul.

Nu e adevărat. Da de unde? Asta este o altă minciună, o altă manipulare. E la 400 de metri de şosea. Oamenii au venit, şi-au lăsat maşinile, au urcat pe jos, au mers cu microbuzul, au urcat cu telescaunul (...) Toată lumea a putut să ajungă pe picioare!

La această nuntă au fost în total 47 de invitaţi şi pe munte ar fi fost alţi 50-60 de oameni'', a spus Romeo Dunca la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Romeo Dunca Marcel Vela nunta elicopter
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close