Antena 3 Actualitate Locale Milionarul Romeo Dunca, după ce s-a spus că Marcel Vela ar fi venit la nunta fiicei sale: ''E o exagerare crasă!''

Milionarul Romeo Dunca, după ce s-a spus că Marcel Vela ar fi venit la nunta fiicei sale: ''E o exagerare crasă!''

de Iulia Gorgorin    |    15 Iul 2020   •   20:00
Milionarul Romeo Dunca, după ce s-a spus că Marcel Vela ar fi venit la nunta fiicei sale: ''E o exagerare crasă!''

Milionarul Romeo Dunca neagă faptul că ministrul Marcel Vela a fost invitat la nunta fiicei sale, aşa cum s-a vehiculat în spaţiul public. Omul de afaceri a vorbit în exclusivitate la Antena 3 despre toate detaliile legate de nunta organizată pe munte.

Romeo Dunca neagă că ministrul Marcel Vela ar fi participat la cununia religioasă din vârful muntelui.

''Ar fi culmea ca tocmai Marcel Vela să fie prezent a o astfel de acţiune. Sunt într-o relaţie de amiciţie, dar cum credeţi că mi-aş permite eu să îl deranjez pe domnul Vela, sau să îl compromit chemându-l să participe? Ce să caute el la o acţiune, la o cununie unde au fost 50 de persoane.

Omul de afaceri susţine că nu s-au încălcat regulile, iar la eveniment au participat puţine persoane

Putea să participe liniştit, pentru că noi nu am încălcat regulile. Am făcut o cununie religioasă în vârful muntelui, nici măcar la cabană, nici măcar nu a durat toată noaptea. A fost pur şi simplu o cununie la care a participat un număr restrâns de persoane.

Milionarul dezminte şi informaţia cum că accesul la nuntă se putea face doar cu elicopterul.

Nu e adevărat. Da de unde? Asta este o altă minciună, o altă manipulare. E la 400 de metri de şosea. Oamenii au venit, şi-au lăsat maşinile, au urcat pe jos, au mers cu microbuzul, au urcat cu telescaunul (...) Toată lumea a putut să ajungă pe picioare!

La această nuntă au fost în total 47 de invitaţi şi pe munte ar fi fost alţi 50-60 de oameni'', a spus Romeo Dunca la Antena 3.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close