Antena 3 CNN Actualitate Locale Militar din Constanţa condamnat după ce a împuşcat un bichon pe stradă

Militar din Constanţa condamnat după ce a împuşcat un bichon pe stradă

Un militar de la o unitate din Constanţa a fost condamnat la închisoare, după ce a împuşcat un bichon pe o stradă din oraş. Pe lângă închisoare, militarul a fost obligat de instanţă şi la muncă în folosul comunităţii.

Militar din Constanţa condamnat după ce a împuşcat un bichon pe stradă
Sursa foto: foto: Pixabay.com
04 Feb 2020   •   09:23

Militarul din cadrul UM 02151 Ovidiu a fost judecat pentru săvârşirea infracţiunilor de practicare a tirului pe animale domestice sau animale sălbatice captive, rănirea sau schingiuirea animalelor şi uz de armă fără drept.

Tânărul a fost condamnat la un an şi trei luni de închisoare cu suspendare.

Potrivit procurorilor, totul s-a întâmplat în luna martie 2016, pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa. Militarul era înarmat şi a observat un câine din rasa bichon, iar la un moment dat a scos pistolul şi a tras un foc de armă în patruped.

În faţa instanţei, militarul şi-a recunoscut vinovăţia şi a fost de acord să fie judecat în procedură simplificată, notează ziuaconstanta.ro.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, militarul a fost obligat de instanţă să presteze o muncă neremunerată în folosul societăţii, pe o durată de 60 de zile, în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa sau la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

×
Subiecte în articol: militar
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close