Antena 3 CNN Actualitate Locale ”Chiar dacă părem puternici, nu suntem, dar o aflăm prea târziu” | Un militar din Huși, tată a doi copii, a murit la doar 39 de ani. Nimeni nu se aștepta la dispariția fulgerătoare

”Chiar dacă părem puternici, nu suntem, dar o aflăm prea târziu” | Un militar din Huși, tată a doi copii, a murit la doar 39 de ani. Nimeni nu se aștepta la dispariția fulgerătoare

Bucos Cătălin, militar al Diviziei 2 Infanterie Getica, din Huși, și tată a doi copii, a murit la doar 39 de ani, după ce a suferit un AVC. Nimeni nu se aștepta la dispariția sa fulgerătoare. Vestea morții i-a îndurerat profund pe apropiați.

”Chiar dacă părem puternici, nu suntem, dar o aflăm prea târziu” | Un militar din Huși, tată a doi copii, a murit la doar 39 de ani. Nimeni nu se aștepta la dispariția fulgerătoare
Sursa foto: Facebook/Divizia 2 Infanterie Getica
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Apr 2022   •   21:00

„Nu sunt cuvinte să pot spune ce am simțit, când am aflat că nu mai este. A fost un băiat minunat, harnic, glumeț, familist și deschis. Ne-am mai văzut la un pahar de vorbă, ne-am întâlnit și la grătar.

Iubea oamenii, îi era drag să vorbească, să glumească. Eu nu am știut că e bolnav de ceva. Un brad de bărbat, mereu zâmbind. Moartea lui m-a cutremurat și m-a pus pe gânduri. Poate că e bine să ne vedem de sănătate mai mult, chiar dacă părem puternici. Uite că, de fapt, nu suntem, dar o aflăm prea târziu”, a declarat unul dintre prietenii săi, potrivit Vremea Nouă.

Vestea morții a fost confirmată de colegii săi de la Divizia 2 Infanterie Getica.

„Batalionul 202 Apărare C.B.R.N. este în doliu, alături de familia camaradului nostru cap. Bucos Cătălin, care a plecat mult prea devreme dintre noi, la vârsta de doar 39 de ani.

Un om deosebit, un militar demn de încredere și un exemplu pentru ceilalți camarazi, cap. Bucos Cătălin și-a luat adio de la noi, lăsând în urmă un gol imens și o durere fără margini. A fost un soț și tată apreciat, un bărbat energic, vesel și optimist.

Fie ca bunul Dumnezeu să poată alina durerea familie și să odihnească în pace sufletul colegului nostru. Vei fi în sufletele noastre pentru totdeauna, CĂTĂLIN!", au scris colegii.

Batalionul 202 Apărare C.B.R.N. este în doliu, alături de familia camaradului nostru cap. Bucos Cătălin, care a plecat...

Posted by Divizia 2 Infanterie Getica on Thursday, April 7, 2022

 

 

×
Subiecte în articol: militar Husi a murit
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close