Antena 3 CNN Actualitate Locale Un minor din Baia Mare a comandat 15 kilograme de artificii pe internet. A fost prins dintr-un motiv stupid

Un minor din Baia Mare a comandat 15 kilograme de artificii pe internet. A fost prins dintr-un motiv stupid

Un minor a comandat de pe internet 15 kilograme de artificii şi a fost imediat prins de poliţie.

Un minor din Baia Mare a comandat 15 kilograme de artificii pe internet. A fost prins dintr-un motiv stupid
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Cojoianu    |    25 Noi 2022   •   10:10

Minorul de 13 ani din Baia Mare a intrat pe un site şi a comandat nu mai puţin de 15 kilograme de articole pirotehnice din categoriile F1, F2, F3 şi F4, solicitând livrarea acestora pe adresa şcolii unde el este elev. 

Tânărul a fost prins de poliţişti după ce a cerut ca artificiile să fie livrate pe adresa şcolii pe care învaţă.

Valoarea acestora s-a ridicat la suma de 380 de lei. În momentul în care pachetul a ajuns la destinaţie artificiile au fost achitate de către un alt elev de 13 ani de la aceeaşi şcoală. Imediat poliţiştii au intrat pe fir şi au confiscat marfa. 

Ulterior părinţii copilului au fost amendaţi, iar anunţul de vânzare de pe site a fost blocat. Se pare că artificiile erau vândute de un cetăţean ucrainean, iar banii pe care i-a obţinut în urma vânzării, i-au fost confiscaţi.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru infracţiunile de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, comercializarea articolelor pirotehnice din categoria 1 către persoane care nu au împlinit vârsta de 18 ani şi comercializarea către publicul larg a articolelor pirotehnice destinate de a fi utilizate de către pirotehnicieni.

×
Subiecte în articol: Baia Mare Satu Mare
Parteneri
Incendiul de la Poliţia Capitalei: Mână criminală sau incident?
x close