Antena 3 CNN Actualitate Locale Elevul din Brăila care a înjunghiat de cinci ori un alt copil a fost reținut

Elevul din Brăila care a înjunghiat de cinci ori un alt copil a fost reținut

Minorul de 16 ani, acuzat că a înjunghiat, luni după-amiază, de cinci ori un băiat de aceeaşi vârstă, elev la Liceul cu Program Sportiv din Brăila, a fost reţinut pentru 24 de ore.

Elevul din Brăila care a înjunghiat de cinci ori un alt copil a fost reținut
Sursa foto: Pixabay / Hepta
de Silvia Preda    |    07 Feb 2023   •   16:36

Minorul reţinut este elev la Liceul de Arte "Hariclea Darclee". El urmează să fie prezentat Tribunalului Brăila cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă la omor.

Adolescentul înjunghiat a fost supus unei intervenţii chirurgicale şi se află în afara oricărui pericol.

"Un elev de 16 de la Liceul cu Program Sportiv a fost înjunghiat astăzi, în afara curţii liceului. A avut cinci plăgi înjunghiate, dintre care două abdominale fără probleme, superficiale, nepenetrante, încă una în axilă şi aceea fără probleme, o a patra plagă care a fost în torace, penetrantă, cu sânge şi aer în pleură şi încă o plagă/tăietură în zona scalpului.

A fost operat pe partea de plămân, pentru că acolo a fost nevoie, drenat, iar în momentul de faţă e în afara oricărui pericol.

Nu avem detalii despre cum s-a întâmplat, dar a fost o bătaie serioasă, dacă agresorul a dat cu cuţitul în neştire. Din fericire, dacă putem spune aşa, nu a dat foarte tare", a declarat, luni, pentru Agerpres, Dragoş Voicu.

Citeşte şi: Un băiat de 16 ani din Brăila a fost înjunghiat de cinci ori, în afara curţii liceului | Agresorul a dat cu cuţitul în neştire

Luni, în jurul orei 16:10, Poliţia Municipiului Brăila a fost sesizată de către Spitalul Judeţean Brăila cu privire la faptul că unui tânăr i se acordau îngrijiri medicale ca urmare a unei agresiuni, a informat IPJ Brăila.

×
Subiecte în articol: Brăila injunghiat elev
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close