Antena 3 CNN Actualitate Locale Minorul care s-a răsturnat cu mașina în Bistrița și a murit pe loc, fiu de politicieni

Minorul care s-a răsturnat cu mașina în Bistrița și a murit pe loc, fiu de politicieni

Tânărul de 16 ani care s-a răsturnat cu mașina, în care se aflau alți șapte copii, este fiul unor politicieni din județul Bistrița. Mama sa candidează pentru Consiliul Județean la alegerile de peste două săptămâni.

de Andeea Borboros    |    22 Mai 2024   •   15:24

Ultimele date ale anchetei efectuate după tragedia de aseară din județul Bistrița Năsăud, arată faptul că tânărul de 16 ani luase mașina în lipsa părinților săi, care nu se aflau în țară.

Acesta avea permis de conducere pe care l-a obținut în urmă cu două luni pentru categoria B1, doar că minorul s-a urcat la volanul unui autovehicul pentru care era necesară categoria B.

În spațiul public a apărut un material video, postat chiar de către mătușa unuia dintre copiii implicați în accident. Femeia este extrem de revoltată, asta pentru că, spune ea, copiii au fost folosiți în campania electorală.

De asemenea, la fața locului, în autoturism au fost descoperite mai multe pliante care îl susțin pe candidatul PNL la primăria din Bistrița.
De altfel, în alte materiale video, copiii sunt văzuți în mașină cu pliantele respective, în timp ce îi îndemnau pe oameni la vot.

Anchetatorii au reușit să stabilească că în autoturism se aflau opt tineri, printre care șoferul de 16 ani. Doi dintre copii se aflau în portbagaj. În urma impactului, șoferul de 16 ani a decedat pe loc iar doi dintre tineri au fost transferați la spitalele din Timișoara și Cluj.

În aceste momente, polițiștii efectuează o anchetă amplă. Mama tânărului responsabil de această tragedie ar candida pe listele din partea PNL pentru Consiliul Local.

×
Subiecte în articol: Bistriţa accident
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Zelenski vrea să vină cu propuneri de pace către Rusia
x close