Antena 3 CNN Actualitate Locale Cum a fost şantajat un copil să ia de acasă 18.500 de lire sterline, fără ştirea părinţilor

Cum a fost şantajat un copil să ia de acasă 18.500 de lire sterline, fără ştirea părinţilor

Un tânăr de 22 de ani din comuna Vădăstrița, județul Olt, este acuzat că l-a obligat, prin șantaj și amenințări cu acte de violență, pe un copil de 15 ani să ia de acasă 18.500 de lire sterline, fără ca părinții lui să știe.

Cum a fost şantajat un copil să ia de acasă 18.500 de lire sterline, fără ştirea părinţilor
Sursa foto: Pexels/Tima Miroshnichenko
de Claudia Popovici    |    10 Ian 2022   •   16:19

Potrivit IPJ Olt, polițiștii au fost sesizați vineri de un minor, în vârstă de 15 ani, cu privire la faptul că în perioada 22 noiembrie 2021 - 4 ianuarie 2022, un tânăr de 22 de ani din comuna Vădăstrița l-ar fi constrâns prin amenințări cu acte de violență, în vederea obținerii de sume de bani, iar, de teamă, minorul i-ar fi dat, în total, suma de 18.500 de lire sterline, bani luați de la domiciliu, fără ca părinții acestuia să știe.

De asemenea, minorul a sesizat faptul că tânărul l-ar fi amenințat că îl va da în vileag părinților săi pentru că ar fi sustras bani de la domiciliu, și, totodată, l-ar fi amenințat cu acte de violență dacă nu îi va da suma de 6.600 de lei.

A doua zi polițiștii și procurorii au fost organizat un flagrant delict, asupra tânărului fiind găsită suma de 1100 de lire sterline, bani primiți de la persoana vătămată.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior instanța a dispus arestarea la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.

×
Subiecte în articol: lire strerline copil tanar șantajat Olt
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close