Antena 3 CNN Actualitate Locale O minoră de 15 ani din Iași a recurs la videochat pentru a face rost de bani. Părinții au aflat cu ce se ocupa fiica lor de la rudele care locuiesc în Italia

O minoră de 15 ani din Iași a recurs la videochat pentru a face rost de bani. Părinții au aflat cu ce se ocupa fiica lor de la rudele care locuiesc în Italia

La doar 15 ani, o adolescentă din judeţul Iaşi a ales să facă videochat pentru că, spune ea, voia să facă rost de bani. Show-urile erau transmise pe diferite conturi de socializare.

O minoră de 15 ani din Iași a recurs la videochat pentru a face rost de bani. Părinții au aflat cu ce se ocupa fiica lor de la rudele care locuiesc în Italia
Sursa foto: Pixabay
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Feb 2022   •   09:13

Deşi cazul a ajuns în atenţia poliţiştilor, show-urile erotice au continuat și în timpul anchetei.

Copila fost imediat racolată de o altă tănără de 19 ani, însă inițial s-a mutat în apartamentul iubitului ei, cu care făcea show-uri erotice. Ulterior, au mai fost racolate încă două minore.

La un moment dat, bărbatul a decis să se retragă, astfel că banii erau împărțiți între cele patru fete care rămăseseră la studioul de videochat.

Anul trecut, tatăl fetei de 15 ani a aflat cu ce se ocupă aceasta de la rudele din Italia pentru că imaginile nu erau disponibile în România. A alertat imediat autoritățile, iar la scurt timp persoanele implicate în această poveste au fost identificate și audiate.

Pe tot parcursul cercetărilor, studioul de videochat a continuat să funcționeze. Anchetatorii au descins în final la studio și le-au găsit pe trei dintre fete în timp ce transmiteau show-uri erotice pe internet.

Fata de 15 ani a declarat că a decis să recurgă la videochat din cauza situației financiare precare și că nu regretă alegerea făcută.

Tănăra de 19 ani a fost deja trimisă în judecată pentru pornografie infantilă și întreținere de relații sexuale cu un minor. Și-a recunoscut fata și a primit o pedeapsă de doi ani și jumătate de închisoare cu suspendare.

 

×
Subiecte în articol: minora videochat parinti Iași
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close